– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Öppet hus för Örjan Löfström

Publicerad: 26/4, 2018

Han har sålt bilar på Bilmetro i drygt 13 år men nu väntar istället andra uppgifter för Örjan Löfström. På fredag jobbar han sin sista dag innan livet som pensionär tar vid.

Örjan Löfström har hunnit sälja över 3.000 bilar under de 13 år har varit på Bilmetro men nu har han alltså valt att lägga skorna på hyllan.
- Jag vill passa på att tacka alla er kunder för förtroendet samt såklart alla mina kollegor på Bilmetro och Volkswagen. Det gör jag genom att hålla Öppet Hus nu på fredag på Bilmetro på Bondegatan. Kom gärna förbi och mingla så bjuder jag på kaffe och tårta säger Örjan och tillägger snabbt att han kanske inte hinner sälja någon bil under dagen men att hans kollegor gärna tar hand om den saken.

- Örjan har alltid varit en uppskattad säljare och arbetskamrat som stått för de värden och värderingar företaget jobbar efter och efter dessa fantastiska prestationer är han nu väl värd att kliva in i pensionärslivet säger Magnus Lindmark, försäljningschef på Bilmetro på Bondegatan.

Varmt välkommen in på vårt Öppet Hus på Bondegatan i Gävle på fredag den 27 april mellan kl. 14-18.
Bilmetro

Publicerat via SvenskPress.se av...

Bilmetro

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag, som också är ett av de största privatägda i branschen. Bilmetro har ca 600 anställda på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland och omsätter ca 4,1 mi... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK