– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Ont i ryggen? Få friskare rygg med klassisk bräda!

Ont i ryggen? Få friskare rygg med klassisk bräda!

Ont i ryggen? Få friskare rygg med klassisk bräda

Publicerad: 23/8, 2018

Har du ont i ryggen? En av de vanligaste orsakerna till ryggbesvär är dagliga framåtlutande arbetsställningar. Dessa förorsakar uttröttning av muskulaturen med ofta återföljande utplaning av ländryggen. Det är en sanning som är lika aktuell nu som i mitten av förra seklet när den här unika men lite bortglömda brädan för att hjälpa människor med dålig rygg togs fram.

– Genom att vila på ”Rygghjälparen” blir muskulaturen avspänd och den naturliga ryggsvanken kan lättare återställas, förklarar entreprenören Stig ”Stickan” Larsson som nyproducerar Rygghjälparen, en anatomiskt utformad bräda tillverkad av skiktlimmad och formpressad björkfaner som ursprungligen kallades ”Sandviksmallen”.

På grund av brädans utformning anpassad efter en perfekt svankad rygg, kroppsviktens fördelning och ländryggens elasticitet åstadkommer brädan en välgörande tryckminskning inom ländryggens ledsystem, förklarar Stig.
Rygghjälparen placeras på en soffa eller i sängen och man skall börja försiktigt med endast 10 minuter och vänja sig vid mallen. Rygghjälparen kan även användas vid bilkörning eller i sittande ställning i exempelvis i vissa fåtöljer eller kontorsstolar.

– Mer än hälften av befolkningen får någon gång i livet besvär med ryggen, menar Stig. De vanligaste orsakerna är dåliga arbetsställningar som förorsakar utmattning av ryggmuskulaturen med ryggproblem som följd. Rygghjälparen är en ergodynamiskt utvecklad produkt efter en gammal beprövad metod som sträcker ut dina muskler och rätar ut din svank. Unnar man sig en 10-15 minuter på soffan eller sängen dagligen med Rygghjälparen och kopplar av så kommer man efter en tid att få en betydligt bättre rygg. Rygghjälparen har prövats vid rehabiliteringskliniker och utfallit till mycket stor belåtenhet. Om brädan används dagligen sker en ständigt pågående förebyggande behandling så mitt tips är därför att avända Rygghjälparen året runt.

Exempel på användningsområden:
• Vid ryggtrötthet.
• Vid långvariga lindriga smärtor med rörelseinskränkning.
• Vid ryggskott, om mallen skyndsamt kommer till användning.
• Om man har ryggskott med jämna mellanrum - eventuellt med ischias - trimmas ryggen med hjälp av. Man börjar då helst under en smärtfri period. Återfallen uppges bli lindrigare, sällsyntare och skall kunna upphöra.

Om Rygghjälparen Original:
Rygghjälparen - hjälpmedlet för din hälsa och mot dina ryggbesvär. Rygghjälparen är ett ergodynamiskt utvecklat hjälpmedel efter en gammal beprövad metod som stretchar ut dina ryggmuskler och rätar ut din svank.
Firma Stig Larsson org.nr: 450125 - 7739
Företaget innehar f-skattsedel

För mer information om Rygghjälparen Original:
http://www.rygghjalparen.se
Facebook: https://www.facebook.com/rygghjalparen/
Telefon: 070-581 19 29
mail: info@rygghjalparen.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Ont i ryggen? Få friskare rygg med klassisk bräda!

Ont i ryggen? Få friskare rygg med klassisk bräda!

Ryggbesvär? Få friskare rygg med klassisk bräda.

Ryggbesvär? Få friskare rygg med klassisk bräda.

Ryggbräda.

Ryggbräda.

Rygghjälparen Original.

Rygghjälparen Original.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK