– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

JYSK Hemlingby. Från vänster: Lotta, Veronica, Lena, Joanna.

JYSK Hemlingby. Från vänster: Lotta, Veronica, Lena, Joanna.

Nyöppning och fest hos JYSK Hemlingby

Publicerad: 2/2, 2018

Under de senaste veckorna har JYSKs butik i Hemlingby genomgått en omfattande ombyggnad - det ska firas med en hejdundrande nyinvigning. Torsdagen den 22 februari öppnas portarna till de upprustade lokalerna på Geodetgatan, Hemlingby.

“Efter flera omtumlande och händelserika veckor ska det bli väldigt roligt att få slå upp portarna och bjuda in våra kunder till nyöppningsfest”, säger Joanna Formgren, butikschef.
- “Som anställda hos JYSK är vi väldigt stolt över att få representera företaget med en sådan här fin och fräsch butik i Gävle. Det är en enorm satsning som görs i flera butiker årligen där det handlar om att förbättra och förnya utseendet av butikerna som i sin tur definitivt stärker varumärket.”


JYSK öppnade sin butik i Hemlingby köpområde 2012 efter en brand i den tidigare lokalen som då låg i Fjällbackens köpcentrum. Hemlingbybutikens layout-koncept har varit annorlunda jämfört med många andra butiker i butikskedjan, då det var ett nytt koncept man provade.

”Det kan tyckas att konceptet och layouten inte har känns helt hundra både ur personalens och ur kundernas perspektiv, det har varit lite svårt att hitta just den vara man söker för att det inte funnits en ordentlig rundgång i planlösningen”, menar Joanna.

Nu blir det ändring på det! Den största skillnaden för kunden är det nya golvet, ett ljust gummerat laminatgolv som efterliknar en fin parkett, istället för den mörkblå heltäckningsmattan som tidigare funnits där. Besökarna hos JYSK Hemlingby kan även vänta sig en helt ny uppställning av butikens möbler och övriga inventarier.

”Nyöppningsfesten firas med erbjudanden med rabatter upp till 80 % på stora delar av sortimentet, vi vill och hoppas verkligen att alla som har möjlighet kommer och tar del av butikens förändringar tillsammans med oss. Vi garanterar alla våra kunder en fantastisk shoppingupplevelse och Sveriges bästa kundservice”, hälsar Joanna.


Info kring öppningen: JYSK Hemlingby håller stängt 19-21/2. Nyöppningserbjudandena sträcker sig från öppningsdagen torsdag 22/2 t.o.m. onsdag 28/2. Under öppningsdagen har butiken öppet 09.00-20.00, övriga dagar är det ordinarie öppettider som gäller.


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som öppnade sin första butik i Danmark år 1979. Idag finns JYSK i 48 länder med över 2500 butiker och 21 000 anställda världen över. JYSK öppnade sin första butik i Sverige år 1991 och det finns idag 138 butiker över hela landet.

Bildtext: JYSK Hemlingby. Från vänster: Lotta, Veronica, Lena, Joanna.

https://jysk.se/
JYSK AB

Publicerat via SvenskPress.se av...

JYSK AB

Välkomna till JYSK Hemlingby!

Här hittar Ni både lokala och nationella erbjudanden och kampanjer. Välkomna in till oss på Geodetgatan 6, Gävle.

JYSK är en internationell butikskedja med skandina... Läs mer

Se alla nyheter »

Progress

Progress

Resultat

Resultat

HÖIE Downfeel - lokalt specialerbjudande gäller 22-28/2

HÖIE Downfeel - lokalt specialerbjudande gäller 22-28/2

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK