– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Nylansering av informationtjänsten Fackförbund.nu

Publicerad: 14/3, 2020

2012 grundades informationstjänsten Fackförbund.nu. Idag är den en självklar källa för information kring facklig organisering. I samband med årsskiftet har databasen uppgraderats och innehåller nu över 8000 yrken som matchas ihop med relevant fackförbund. Totalt finns nu mer än 50 fackförbund i databasen.

” Vi är glada att kunna nylansera fackförbund.nu, då vi vet vilken betydelse den har både för fackförbund för att kunna rekrytera nya medlemmar, men framför allt för yrkesverksamma som behöver rådgivning” säger Fredrik Andersson ansvarig för fackförbund.nu

Förbättrad söktjänst och information ska stoppa ytterligare medlemstapp

Utmaningar och möjligheter som framtidens arbetsmarknad erbjuder ställer krav på svenska arbetstagare. Det gäller att informera sig och engagera sig, för att inte riskera att utnyttjas på arbetsmarknaden.

Fackförbunden är en viktig part för att förhandla mellan arbetsgivare och arbetstagare och har definitivt inte spelat ut sin roll.

Genom att nylansera Fackförbund.nu vill vi göra det enkelt att informera sig och gå med i ett fackförbund. Det krävs för att schyssta villkor och trygghet ska kvarstå på den svenska arbetsmarknaden i framtiden.

Fackförbund.nu – mer info?

Du kan hitta mer information om vår verksamhet på https://xn--fackfrbund-icb.nu/ eller kontakta oss på info@fackforbund.nu
PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK