– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Ny sommarmusik från dancehall- och reggae-artisten Antonio D

Publicerad: 3/5, 2018

Antonio D släpper dancehall-låten Mango som är hämtad från hans nya Dancehall-EP Från Barnsben Till Gravsten som släpptes tidigare i våras på Same Plate Music och André Roots Records. Mango gästas av DJ Eka Scratch och är producerad av Kapten Röd.

I sommar kan vi se Antonio D på Öland Roots den 12 juli och just nu håller han på med inspelningen av musikvideon till Mango som släpps senare i maj. Här kommer vi kunna följa Antonio D när han kämpar mot den onda skivbolagsbossen Mr. Mainstream.

Tidigare i våras släppte Antonio D EP:n Från Barnsben Till Gravsten. Arbetet påbörjades 2016 och EPn består av 7 spår. Låtarna har arbetats fram på Same Plate Music och André Roots Records i Göteborg samt i Djungelstudion i Eslöv.

Antonio D var den första svenska reggaeartisten någonsin att komma 1:a på P3 Osignat - Topp 10 med sin singel 'Solen Stiger Upp’ 2014. 2015 släppte han sin debut-EP 'Från Karlshamn Till Kingston' som är producerad av Dani Prod och som gästas av General Knas och Promoe. Den blev hyllad av media och hans singlar har haft rotation på P4, P3 och P3 Din Gata. EPn blev även nominerad till GAFFA-priset och på Manifestgalan. I sommaren 2017 såg vi Antonio D spela tillsammans med Kapten Röd på turnén Hundralappen.

För mer information om Antonio D se http://www.antoniod.se/
För att lyssna direkt:
https://open.spotify.com/track/5TOhOESI9iIH7n3LKcNrJS?si=LRv1o2nUStWZVaNsoYdkyQ

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com
Enmusa Music

Publicerat via SvenskPress.se av...

Enmusa Music

Musik och PR bolaget med inriktning på service till nöjesbranschen

Vi jobbar framför allt med PR för skiv- och turné aktuella artister. Vi jobbar även med projektledning, rådgivning och förlagsverk... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK