– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Den nya styrelsen för StyrelseAkademien Gävleborg från vänster Ewa-Lotta Sköld, Linda Igglund, Anders Wallin, Ingvar Åberg, nye verksamhetsledaren Kjell Gunnarsson, ordförande Arnfinn Fredriksson samt Ulrika Malmkvist. Saknas på bilden gör Petter

Den nya styrelsen för StyrelseAkademien Gävleborg från vänster Ewa-Lotta Sköld, Linda Igglund, Anders Wallin, Ingvar Åberg, nye verksamhetsledaren Kjell Gunnarsson, ordförande Arnfinn Fredriksson samt Ulrika Malmkvist. Saknas på bilden gör Petter

Ny ledning på StyrelseAkademien Gävleborg

Publicerad: 14/5, 2018

StyrelseAkademien Gävleborg höll årsstämman måndag den 14 maj på Clarion Hotel Winn i Gävle. Som ny styrelseordförande valdes Arnfinn Fredriksson och som ny verksamhetsledare presenterades Kjell Gunnarsson som tillträder i augusti.

– Det skall bli jättespännande att få leda styrelsearbetet i StyrelseAkademien Gävleborg som ”parhäst” till vår nya verksamhetsledare Kjell Gunnarsson, säger Arnfinn Fredriksson ny styrelseordförande. Under mina snart fyra år som regionens verksamhetsledare har jag lärt hur stort behovet av professionellt styrelsearbete är i våra företag och föreningar och hur mycket potential för tillväxt som finns. Kruxet och utmaningen vi bär med oss som förening själva är att fortsätta bygga insikt om potentialen men också att fortsätta utveckla och erbjuda nytta för våra medlemmar och inte minst att våra egna medlemmar kan och vill agera ambassadörer för vår viktiga mission.

Studentkårens ordförande på Högskolan i Gävle, Linda Igglund valdes in som ny styrelsemedlem både som en viktig föryngring i styrelsen men också en länk in till den akademiska världen.
– Jag är verkligen taggad på att få börja samverka med denna drivna konstellation och känner mig förväntansfull för tiden som ligger framför oss.

Tidigare ordförande Malin Åhman avtackades men fortsätter naturligtvis som engagerad medlem och ambassadör för föreningen. Nye verksamhetsledaren Kjell Gunnarsson såg även han fram emot den nya utmaningen.
– Jag ser verkligen fram emot att arbeta med att utveckla styrelsearbetet genom nätverksbyggande och utbildningsinsatser. En viktig del i StyrelseAkademiens verksamhet är just kompetenshöjning och genom det stora kursutbudet som StyrelseAkademien erbjuder finns stora möjligheter till att stödja företagens utveckling. Samarbeten går att utveckla på många håll och Högskolan Gävle blir förhoppningsvis en naturlig part i det arbetet. Personligen ser jag det också som en bra möjlighet att kombinera verksamhetsledarrollen med att jobba som ackrediterad lärare inom StyrelseAkademien och samtidigt vara omgiven av en kompetent och intresserad styrelse.

Valberedningen i form av Camilla Westman och Joe Formgren fick förnyat förtroende tillsammans med Göran Cronwall som förstärkning.


Bildtexter:
Den nya styrelsen för StyrelseAkademien Gävleborg från vänster Ewa-Lotta Sköld, Linda Igglund, Anders Wallin, Ingvar Åberg, nye verksamhetsledaren Kjell Gunnarsson, ordförande Arnfinn Fredriksson samt Ulrika Malmkvist. Saknas på bilden gör Petter Lundgren.

Tidigare ordförande Malin Åhman avtackades av nyvalde styrelseordförande Arnfinn Fredriksson.


För mer information om StyrelseAkademien och vad den kan göra för er verksamhet kontakta:
Arnfinn Fredriksson
Styrelseordförande, StyrelseAkademien Gävleborg
Ackrediterad av StyrelseAkademien Sverige för Styrelse- och VD-utvärderingar
gavleborg@styrelseakademien.se
070-2379669

Läs mer om oss här:
http://styrelseakademien.se/gavleborg/styrelseakademien-gavleborg/

Ansök om medlemsskap här (1600:-/år)
http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=76EF05FB-E63F-E411-89C9-0050568D0553

StyrelseAkademien har idag 7000 medlemmar runt om i landet. Vi hjälper dig att göra skillnad i styrelserummet genom utbildning, certifiering i styrelsearbete, styrelseförmedling, styrelseutvärderingar, opinionsbildning och nätverkande. Vi hjälper dig att göra skillnad i styrelserummet genom utbildning, certifiering i styrelsearbete, rekrytering, opinionsbildning och nätverkande.


Text: https://presstjanst.se
Foto: Joe Formgren
StyrelseAkademien Gävleborg

Publicerat via SvenskPress.se av...

StyrelseAkademien Gävleborg

STYRELSEAKADEMIEN I SVERIGE

StyrelseAkademien bildades 1991 och är en oberoende, ideell förening som finns i hela landet. Vi är Europas näst största styrelseinstitut med drygt 6.500 medlemmar och h... Läs mer

Se alla nyheter »

Tidigare ordförande Malin Åhman avtackades av nyvalde styrelseordförande Arnfinn Fredriksson.

Tidigare ordförande Malin Åhman avtackades av nyvalde styrelseordförande Arnfinn Fredriksson.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK