– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Ny dancehall-EP från Antonio D

Publicerad: 5/2, 2018

Antonio D släpper EPn ’Från Barnsben Till Gravsten' och till skillnad från första skivan, som är en reggae-EP, så blir det dancehall denna gången. ’Från Barnsben Till Gravsten' släpps den 23 mars på Same Plate Music och André Roots Records. Låtarna är producerade av Kapten Röd och André Roots och EPn gästas av Jeepstarr och Eka Scratch.

2014 var Antonio D den första svenska reggaeartisten någonsin att komma 1:a på P3 Osignat - Topp 10 med sin singel 'Solen Stiger Upp’. 2015 släppte han sin debut-EP 'Från Karlshamn till Kingston' som är producerad av Dani Prod och som gästas av General Knas och Promoe. Den blev hyllad av media och hans singlar har haft rotation på P4, P3 och P3 Din Gata. EPn blev även nominerad till GAFFA-priset och på Manifestgalan. I somras såg vi Antonio D spela tillsammans med Kapten Röd på turnén Hundralappen.


Arbetet med 'Från Barnsben Till Gravsten’ påbörjades 2016 och EPn består av 7 spår. Låtarna har arbetats fram på Same Plate Music och André Roots Records i Göteborg samt i Djungelstudion i Eslöv.

Musikvideon till titelspåret är filmad på Jamaica och släpps samma dag som EPn, 23 mars 2018.

För mer information om Antonio D se http://www.antoniod.se/

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com
Enmusa Music

Publicerat via SvenskPress.se av...

Enmusa Music

Musik och PR bolaget med inriktning på service till nöjesbranschen

Vi jobbar framför allt med PR för skiv- och turné aktuella artister. Vi jobbar även med projektledning, rådgivning och förlagsverk... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK