– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Ny aktör på svenska marknaden med utförliga guider

Publicerad: 7/5, 2020

Dagensbetting.se är en nylanserad sajt på svenska marknaden som bygger sina tips på data och statistik.

”Som ny aktör har vi som mål att ge våra besökare utförliga guider till alla spelbolag med svensk spellicens och hjälpa besökarna hitta rätt bolag med rättvisa recensioner” säger pressansvarig.

I dagsläget tvingar coronautbrottet sporten till nätet. Till följd av spridningen tvingas många sportevenemang och matcher ställas in. Många svenskar håller sig i hemmet under dessa dagar och söker nu efter hemmaunderhållning. Allt fler som brukar följa matcher och satsa pengar har numera gått över till e-sport, där exempelvis motorsporten satsar på den virutella racingen. I Finland är det tal om att den inställda NHL-säsongen kommer göra upp om segern i ett slutspel i tv-spelet NHL 20.

Den 12 mars i år fick hockeysäsongen nämligen ett abrupt avbrott på grund av coronaviruset. Vanligtvis pågår NHL:s grundserie i 6 månader, från oktober till april månad. Hockeylagen hade hunnit spelat drygt 70 av de totalt 82 grundserieomgångarna. Det är väldigt sällsynt att NHL-matcher blir uppskjutna eller ställs in. https://nhlresan.se/ har varit i sportbranschen i mer än 15 år och har aldrig förr upplevt något liknande.

I dagsläget så finns det ett par möjliga scenarios för NHL där ett alternativ är att spela färdigt hela grundserien efter sommaren eller åtminstone delar av den, och en annan möjlighet är att utöka slutspelet. Teamet bakom Dagensbetting.se bevakar den aktuella situationen och står redo att leverera speltips direkt när NHL lämnar klartecken för spel igen. När det väl är dags för spel igen är det bra att hålla koll på villkoren med hänsyn till sportbonusar och hur omsättningskrav fungerar. Allt detta och mycket mer går att hitta i guiderna på https://dagensbetting.se.

Om Dagensbetting.se
Dagensbetting.se levererar varje dag de bästa speltipsen till läsare. Bolaget har en bred och gedigen erfarenhet av spelindustrin och ger läsare nyttiga tips baserade på data och statistik.

Presskontakt
Thomas Mäkitalo
info@dagensbetting.se
PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK