– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Nu öppnar Joes Burger i Gävle

Nu öppnar Joes Burger i Gävle

Nu öppnar Joes Burger i Gävle

Publicerad: 23/1, 2020

Fredag den 24 januari öppnar Gävles nya hamburgerrestaurang Joes Burger på Nygatan 13 i centrala Gävle. Det är ett nytt hamburgerkoncept med egna smaker och även kyckling-, halloumi- och vegetariska burgare på menyn.

— Det är hamburgare som är den stora trenden nu och med vårt koncept och unika smaker är vi mycket förhoppningsfulla om att Gävleborna kommer att hitta till oss och trivas här, säger ägaren och Gävlebon George Gabraiel. Vårt erbjudande är riktigt bra burgare till priser som gör att man har råd och möjlighet att komma hit ofta.

Förutom sitt sortiment av hamburgare av olika slag så erbjuds även bl.a. sallader och milkshakes. Restaurangen har alkoholtillstånd och kommer att vara öppen alla dagar i veckan.
- Förhoppningen är att det här är första restaurangen i en ny kedja då vi verkligen tror på det här konceptet, säger George.

Öppettider:
Sön-tor 11.00-21.00
Fre-lör 11.00-23.00

För mer info se https://www.instagram.com/joesburgergavle/
Hemsida under uppbyggnad.

Om hamburgare
Maträten hamburgare härstammar från orten Hamburg i Tyskland. Ordet hamburgare betyder ”en person från Hamburg”. Hamburgaren som maträtt ”föddes” med tyska immigranter som kom till Amerika i slutet på 1800-talet. De lagade en hackad biff som fick namnet ”Hamburger Steak”. Brödet tillkom senare och då skapades det vi idag menar med maträtten hamburgare.


Artikeln är publicerad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Nu öppnar Joes Burger i Gävle

Nu öppnar Joes Burger i Gävle

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK