– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Modesto.se - Lanserar bäst-i-test sajt om rakprodukter

Publicerad: 4/3, 2021

Modesto.se lanserade nyligen deras hemsida som primärt riktar sig till män. På sajten finns olika jämförelser och tester av produkter inom skägg och rakning. Intresset sedan lansering av sajten har varit stort och besökarantalet växer varje vecka.

Det håller på att bli mer accepterat för killar och män att vårda sitt utseende. De senaste åren har det vuxit fram en ny marknad inom skönhetsvärlden som riktar sig till män. Idag poppar det allt oftare upp många nya varumärken och produkter för ansikts-, skäggvård och rakning.

 

Som tur är för den som vill testa på nya skäggvårdsprodukter, rakborstar eller rakblad har det på marknaden även vuxit fram så kallade ”bäst i test” hemsidor. Detta är sajter vars huvudsakliga affärsidé att testa och jämföra olika produkter på marknaden med varandra för att därefter ranka dem efter en stor mängd data och information som bäst-i-test sidan samlat in.

 

“Den snabbartade utvecklingen av produkter för män bidrar till att det idag är lättare än någonsin tidigare för männen att vårda sitt yttre. Det hade inte på samma sätt varit möjligt för männen att exempelvis skapa olika skäggstilar. Nackdelen med det snabbväxande produktutbudet är således att det är svårt att hitta rätt i produktdjungeln. Modesto.se syftar till att göra det lättare för männen att få en överblick över utbudet på marknaden så att de själva kan välja de produkter som passar dem bäst,” säger pressansvarig hos Modesto.se

 

Att använda sig av en bäst-i-test sajt kan spara konsumenter både tid och pengar, då de själva slipper lägga ned mödan på att hitta olika hemsidor som säljer produkterna. Läsare på Modesto.se kan utöver produktjämförelser även dra nytta av prisjämförelser vilket kan hjälpa dem att spara pengar.

PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK