– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Mobilabonnemanget.nu lanserar test av mobiloperatörer

Publicerad: 26/2, 2021

Att hitta den "rätta" mobiloperatören kan vara abstrakt och krångligt, men att välja rätt operatör borde inte vara för svårt. Mobilabonnemanget.nu vill göra det enklare för konsumenter att välja rätt. De lanserar nu deras nya koncept där de testar och recenserar olika mobiloperatörer på marknaden.

Det finns många olika orsaker till varför individer väljer eller byter leverantör av mobilkommunikationstjänster. Dessa sträcker sig från dåliga nätverksupplevelser till dåliga kundupplevelser till det uppenbara med bättre erbjudanden hos konkurrenter. Den stora frågan är då hur man hittar rätt mobiloperatör?

 

Den oberoende jämförelsetjänsten Mobilabonnemanget.nu har en bra lösning på dilemmat med de många olika operatörerna som finns där ute. Sajten har sammanställt recensioner av flera olika operatörer på marknaden för att hjälpa konsumenter med att välja. Ett exempel är en recension av mobiloperatören vimla som inkluderar utvärdering av de viktigaste aspekterna av ett abonnemang hos Vimla. Redaktören har således testat och använt mobilabonnemanget under tre månaders tid för att kunna ge en så genuin och ärlig recension som möjligt.

 

-       Vi tror att våra opartiska recensioner kan hjälpa många där ute att hitta rätt operatör. För att ge en så ärlig bild som möjligt testar vi mobilabonnemanget under tre månaders tid och där vi noga undersöker hur användarvänlig dess app och hemsida är. En annan viktig sak är givetvis mobilnät och teckning. I slutänden är det upp till var en att välja, men vi tror att vi med vårt test av mobiloperatörer lägger en bra grund inför valet, säger pressansvarig på Mobilabonnemanget.nu

 

I framtiden kommer Mobilabonnemanget.nu att publicera fler tester och recensioner av fler operatörer. På sajten kan användare också hitta annan nyttig information som topplistor av mobilabonnemang och speciella abonnemang för seniorer, studenter eller företag.

PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK