– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Miriam Bryant först ut i Jills veranda

Publicerad: 5/2, 2020

Jill Johnson välkomnar sex nya gäster till verandan i Nashville. Först ut är artisten Miriam Bryant. Hon har valt ut världens bästa kärlekslåt, som hon vill sjunga tillsammans med Jill. Foto: Max Rangner

Om en vecka är det dags för en ny säsong av Jills veranda! Jill Johnson välkomnar sex nya gäster till verandan. I premiäravsnittet blir det tårar och skratt när Miriam Bryant kommer till Nashville. Det blir mycket musik, snack om kärlek och relationer, och på Miriams önskelista står också ett besök till en tatuerare.

Övriga gäster under säsongen är: Mikael Wiehe, Emil Svanängen (Loney dear), Shima Niavarani, Amanda Werne (Slowgold) och Mauro Scocco.

Förhandstitta på avsnitt 1 och 2 i Pressrummet.
Trailer: https://www.svtplay.se/klipp/25411887/trailer-jills-veranda?start=auto

Jill om gästerna:

Avsnitt 1: ”När jag tänker på Miriam, tänker jag på systerskap. Hon är en omedelbar ocensurerad tjej som sjunger rakt in i min själ”.

Avsnitt 2: ”Mikael Wiehe är en levande jukebox, som inte visste att han hade så stor kunskap om countryn och hur den faktiskt har påverkat hans karriär.”

Avsnitt 3: ”Emil är ett musikaliskt geni utan regelböcker. En gäst som jag gärna skulle vilja umgås mer med, vi hade så mycket att prata om.”

Avsnitt 4: ”Med Shima upplevde jag allt: systerskap, ung kvinna, gammal själ, förlösande och teatrala sånginsatser och jag fann en väninna för livet.”

Avsnitt 5:” Amanda är en ung rebell med rötter i vinylsamlingen. Hon inspirerade mig till att också vilja börja spela munspel.”

Avsnitt 6: ”Mauro är en av de roligaste människorna jag har hängt med!”

Säsong 4 av Jills veranda har premiär onsdag 12 februari.

Artikeln är publicerad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK