– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

MGB Truckutbildning vill hjälpa fler ut i arbete – Erbjuder nu truckkort i Malmö

Publicerad: 30/6, 2021

Fördelarna med ett truckkort är många. Det öppnar bland annat upp för nya möjligheter och tar dig närmre ett välbetalt arbete som truckförare. MGB Truck satsar nu på att driva på utvecklingen kring truckutbildningar och expanderar till Malmö

MGB Truck har opererat under många år i städer som Stockholm, Göteborg samt Örebro, men finns nu även i ytterligare två svenska städer för att tillgodose den stora efterfrågan på truckutbildningar. Nu kan du även ta ditt truckkort i Malmö och Norrköping, utöver Stockholm, Göteborg och Örebro.

Vi har sett att det finns en stor efterfrågan på truckutbildningar på svenska marknaden och med vår expandering till Malmö och Norrköping vill vi tillgodose detta behov. Vi har även planer på att expandera till ytterligare städer senare under 2021. Vår kvalitativa utbildning kommer väsentligt öka dina chanser till att få jobb som truckförare samt att det även kan hjälpa till en högre lön, säger pressansvarig Emily på MGB Truck.

MGB Trucks utbildning är ett väldigt effektivt verktyg och en snabb väg till ett välbetalt jobb som truckförare. Utbildningen passar den som vill finslipa sitt CV inför framtida jobbsök och för den som vill börja köra truck på sin arbetsplats. MGB Truck riktar sig även till företag och arbetsplatser som behöver kompetensutveckla sin personal och säkra upp sin arbetsmiljö. Teoridelen är helt webbaserad och genomförs på distans, medan den praktiska delen genomförs i våra lokaler eller på plats hos företaget.

Våra instruktörer är certifierade och innehar lång erfarenhet och kompetens inom området. Hos oss får ni alltid goda tips om hur ni på bästa sätt kan nyttja vår truckutbildning för att snabbt komma ut i arbete, säger pressansvarig Emily.

Under rådande pandemi har MGB Truck även satt in flera extra kurstillfällen där de håller kurser i mindre grupper, för att på så sätt undvika stora folksamlingar.

Körgaranti – en extra trygghet

MGB Truck erbjuder alla deltagare körgaranti, vilket är en trygghet då detta betyder att både deltagare och framtida arbetsgivare kan känna sig trygga i att du är kvalificerad för att köra truck på en arbetsplats. Körgarantin ingår kostnadsfritt i alla våra kurser och du som deltagare är alltid välkommen åter för att vässa till dina köregenskaper. Det är viktigt att du är 100% bekväm i din körning innan du söker ett jobb som truckförare.

Pressansvarig: 

Emily M

MGB Truck
info@mgbtruck.se

 

PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK