– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Manusstopp för sommarnumret av Gestrike Magasinet

Publicerad: 7/6, 2018

På Gestrike Magasinet pågår förberedelserna nu för fullt inför det stora sommarnumret som utkommer den 24 juni, i samband med att löning och semestern står för dörren i vår fina region. Manusstopp är i morgon fredag den 8 juni.

– Vi vill ge alla som är beredda att ge ett riktigt bra erbjudande en helt unik möjlighet till en effektiv sommarkampanj utöver det vanliga, hälsar Joe Formgren, ansvarig utgivare. Vi måste dock ha in bokningen så snart som möjligt och materialet senast i början av nästa vecka för de som ännu inte bokat in sig eller hunnit lämna in sitt sommarerbjudande. Jag vill tillägga att alla verksamheter har möjlighet att få maximal rabatt på sin annons om ni har ett riktigt bra sommarerbjudande!
På frågan vad ett tillräckligt bra erbjudande är så är det vara samma rabattsats på annonspriset som värdet av erbjudandet i annonsen, upp till 50 % rabatt*. Riktigt bra erbjudanden ger förutom ett högt läsvärde massor av affärer och då får vi ju massor av både nöjda läsare och annonsörer.

– Som traditionen bjuder så tar vi i lite extra inför sommaren då SommarMagasinet förutom att distribueras till alla hushåll och kontor i även kommer att distribueras till turistbyråer och hotell, hälsar Joe. Vi brukar få med det mesta av det bästa och många aktörer har bokat in sig i god tid långt innan utgivning. Vi satsar alltid särskilt på den turistiska delen inför sommaren och det är alltid lika kul och intressant att ta del av vilket fint utbud vi har i regionen.

Vill ni också vara med i Gestrike Magasinets stora sommarkampanj och nå mer än 100.000 invånare så kontakta Joe eller just din Gestrike Mediarepresentant så snart som möjlig.

Annonsörer, privatpersoner och ideella föreningar publicera sina nyheter och evenemang kostnadsfritt direkt på Gestrike Magasinets hemsida http://www.gestrikemagasinet.se

För bokning eller mer information:
Joe Formgren
070-679 79 00
026-126 126
Gestrike Magasinet

* Går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK