– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Inge Olsson, Styrelseordförande i KF Heros mottog Mångfaldspriset 2018.

Inge Olsson, Styrelseordförande i KF Heros mottog Mångfaldspriset 2018.

Mångfaldspriset Gävleborg till KF Heros

Publicerad: 16/8, 2018

KF Heros har med sitt styrelsearbete och sin verksamhet, med fokus på mångfald och inkludering, imponerat på juryn i Mångfaldspriset Gävleborg och har idag fått motta priset av Landshövding Per Bill.

Idag och som en del av Gävle Pride har prisutdelning av Mångfaldspriset Gävleborg genomförts i seminarieform på Gävle Slott där vi också fått lyssna till forskningsrön och en panel som fått frågor om deras egen syn på mångfald i både verksamhet och styrelse.

- Att lyfta fram styrelsens betydelse i det här sammanhanget känns helt rätt, säger Arnfinn Fredriksson, ordförande i StyrelseAkademien Gävleborg. Vi måste arbeta på alla plan för att det skall bli på riktigt. Att dessutom få chansen att dela ut vårt första pris på Gävle Pride och i seminarieform känns kanon.

- Vi är fantastiskt glada för att få det här priset, vilken bekräftelse på att det arbete vi gör i vår styrelse och vår verksamhet det ger säger Inge Olsson, Styrelseordförande i KF Heros. Det ger kraft och stolthet för det vi gör och representerar och det ekonomiska bidraget på 15 000 kr kommer väl till pass.

Får dig som vill veta mer vv kontakta:

Arnfinn Fredriksson, ordförande StyrelseAkademien Gävleborg. gavleborg@styrelseakademien.se eller 070-237 9669

Inge Olsson, styrelseordförande KF Heros. 072-375 73 80

Läs mer om KF Heroes här:
http://www.heroskf.se/
StyrelseAkademien Gävleborg

Publicerat via SvenskPress.se av...

StyrelseAkademien Gävleborg

STYRELSEAKADEMIEN I SVERIGE

StyrelseAkademien bildades 1991 och är en oberoende, ideell förening som finns i hela landet. Vi är Europas näst största styrelseinstitut med drygt 6.500 medlemmar och h... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK