– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Fredrik Bergvik och Viktor Johnsson

Fredrik Bergvik och Viktor Johnsson

Målvaktsparet klart i Tranås AIF

Publicerad: 4/5, 2018

Nu är det klart vilka två målvakter Tranås AIF kommer att satsa på i kommande säsongs hockeyetta. Viktor Johnsson förlänger sitt kontrakt. Ny i truppen blir Fredrik Bergvik

– Härligt med Victors påskrift! Äntligen fick Victor en säsong som var nästan helt skadefri. Mycket kul att få visa vilken bra målis han är. Att efter ett par struliga år äntligen vara där och känna glädje i målet utan att ha ont. Victor är en viktig kugge i laget med sin tävlingsinstinkt och positivitet då han sprider glädje i gruppen men också påminner alla om det hårda jobbet som krävs. Victor är en målis som kan spika igen och vinna matcher åt laget. Vill varje dag utvecklas och hitta nya vägar. Lugn och trygg i målet men också reaktionssnabb. Nu ser vi fram mot en ny säsong tillsammans med nya utmaningar och möjligheter! Det säger klubbchef Stefan Fransson.

Fredrik Bergvik har tidigare spelat i TAIF tröjan. Då han säsongen 15-16 var inlånad några matcher från Mora. Under de senaste säsonger har han vaktat kassen hos Hanhals. Vilket betytt att han fått mota många puckar från spelare i TAIF.
I och med dagen underskrifter på kontrakten är nästa säsongs målvaktspar klart.
– Detta innebär också att Hampus Alexandersson inte får ett nytt kontrakt. Jag vill verkligen tacka Hampus för de två fantastiska åren vi haft tillsammans då han bidragit med mycket bra målvaktsspel, glädje, inspiration till gruppen och just tävlingen att alltid se möjligheter i sitt spel. Jag önskar honom ett stort lycka till i din fortsatta hockeykarriär, avslutar Stefan.
Det verkar dock som att TAIF förlorar försvararen Jesper Nordin. Jesper lär har tackat nej till en förlänging. Han återvänder i stället till sina hemtrakter och Forshaga Hockey.

Uppgifterna hämtade från taif.se
Sportpuls Tranås

Publicerat via SvenskPress.se av...

Sportpuls Tranås

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK