– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

M Room öppnar fler barberarsalonger i Göteborg

Publicerad: 19/3, 2018

Efter en lyckad start med M Rooms första barberarsalong på Teatergatan i Göteborg kommer nu nästa salong att öppna på Nordhemsgatan 15. Den 26 mars kl.10 är det dags att slå upp dörrarna och hälsa både nya och gamla kunder välkomna.

”Under vår öppningsvecka erbjuder vi fri klippning och när vi öppnade upp salongen på Teatergatan blev det succé med en lång kö, så det gäller att komma i god tid”, säger Markus Liikanen, på M Room.

M Room erbjuder män en omfattande salongservice utan tidsbeställning. Servicekonceptet omfattar alla behandlingar från grooming, hårklippning och skäggbehandlingar till avslappnande M Extra behandlingar.

M Room finns i många länder världen över och grundades i Finland. M Room erbjuder medlemskap i olika nivåer för att passa alla män. Högklassisk service för män. M Room erbjuder män en omfattande salongservice utan tidsbeställning. Det enastående servicekonceptet omfattar alla behandlingar från grooming, hårklippning och skäggbehandlingar till avslappnande M Extra vårdbehandlingar. Vår främsta styrka är att vi är kundinriktade och det märks i allt vi gör. M Rooms tjänsteutbud och alla Mgroom-produkter har helt och hållet utvecklats utifrån våra kunders behov och önskemål.

För mer information v.v. kontakta:

Markus Liikanen
+358 (0)44 757 3640
markus.liikanen@mroom.com
https://mroom.com/sweden/sv/butiker/goteborg-teatergatan/

Malena Eklund (PR)
+46 723 98 90 24
malena@firstpr.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK