– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Lasse Berghagen i en egen podd

Lasse Berghagen i en egen podd

Lasse Berghagen i en egen podd - En blandning av sött och salt

Publicerad: 9/12, 2018

Lasse Berghagen har en unik och lång karriär att ösa minnen ur. Nu berättar han om sitt första skivkontrakt och mötet med Barbro ”Lill-Babs” Svensson i sin nystartade podd.
– Jag blev dödligt förälskad med en gång.

Lasse Berghagen är idag en del av det svenska kulturarvet. Nu går han in i en ny fas som poddare tillsammans med sin svärson Olof Röhlander.

Tillsammans spelar de in showen med namnet ”En blandning av sött och salt”. Namnet relaterar så klart till Lasse Berghagens allsångssignatur Stockholm i mitt hjärta.

I det första avsnittet talar de bland annat om hur de möttes. Olof Röhlander, som är motivationsföreläsare och författare, berättar att bakgrunden till podden är alla svärfars historier. Det är historier som han nu vill lyfta fram till en bredare publik.

– Det är 53 års scenarbete och möte med människor som format mitt liv, säger Lasse Berghagen i poddens första avsnitt som har rubriken Revanschen.

Lyssna på podden på länken här:
https://www.acast.com/lasseocholof/1.revansch


Artikeln publicerad av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån i samarbete med SeniorPorten - Sveriges forum och mötesplats för seniorer, pensionärer och dig som är 60+.
Mer läsning, tips och råd samt diskusstoner och nya vänner hittar ni på https://seniorporten.se
Kostnadsfri registrering här https://seniorporten.se/bli-medlem

Vill ni ha era nyheter formulerade, publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Lasse Berghagen egna podd

Lasse Berghagen egna podd

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK