– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Landsbygdsturné ”Tralala - om helvetet vi kallar livet” med Lars Classon och Ola Hedén!

Publicerad: 10/6, 2019

Lars Classon 
föddes in i underhållningsbranschen som son till Krister Classon (Stefan och Krister). Nu är det klart att han tillsammans med Ola Hedén tar den nyskrivna komedin ”Tralala – om helvetet vi kallar livet” på stor landsbygdsturné och gästar 19 anrika bygdegårdar runt om i landet. Turnépremiär blir det i Torsås Bygdegård den 17 september och final i Fegens bygdegård den 30 november! (Se turnéplan nedan)

Lars Classon 
föddes in i underhållningsbranschen som son till Krister Classon (Stefan och Krister). Nu är det klart att han tillsammans med Ola Hedén tar den nyskrivna komedin ”Tralala – om helvetet vi kallar livet” på stor landsbygdsturné och gästar 19 anrika bygdegårdar runt om i landet. Turnépremiär blir det i Torsås Bygdegård den 17 september och final i Fegens bygdegård den 30 november! (Se turnéplan nedan)

-Att få bege oss ut på landsbygden, på riktig! Det ska bli så himla roligt och så spännande, alla platser och så långt utanför stan det bara går! Ett riktigt äventyr vi längtar till! Säger Ola och Lars.

17/9 Torsås, bygdegården

4/10 Torestorp, bygdegård

10/10 Lessebo, Hovmantorps Folkets hus
11/10 Öland, Hulterstads bygdegård
13/10 Lysekil riksteaterförening, Folkets hus

17/10 Hörby, Metropol 1
18/10 Dalstorp, Dalstorp bygdegård

19/10
 Falköping, Cesarstugan
22/10 Kristianstad. Kristianstads teater
24/10 Genarp, Norra Ugglarp Bygdegård

25/10 Svenljunga, Teaterbiografen

26/10 Sölvesborg, Hörvik Krokås hembygdsförening
1/11 Gotland, Fole Bygdegård

6/11 Lerum, Dergårdsteatern

7/11 Vittsjö, Bjärnum teaterförening

9/11 Ödeshög, Hästholmens Bygdegård

16/11
 Alegården Nygård bygdegård.
28/11 Hultsfred, Valhall
30/11 Fegen, bygdegården

(Med reservation för eventuella ändringar)

Biljetterna är släppta via http://www.studioclasson.com

OM Tralala – om helvetet vi kallar livet” Det blir en vänskaplig komedi om Livet som ibland kan kännas hopplöst och motigt. Som att inget går ens väg. Allting bara jävlas helt enkelt. I den här föreställningen möts två personer med olika typ av motgångar i en helt ny situation som ställer deras syn på livet på ända. Två vilt främmande människor blir tillsammans inlåsta och kan inte komma ut. De måste nu alltså lära sig att umgås med varandras svagheter. Och de visar sig vara många? En har cellskräck och skev självbild. Den andre är mesig och dansar zumba. Allt är bäddat för knasiga situationer och samtal. Men faktum kvarstår. Detta är en föreställning som ändå ställer frågor om vår syn på livet. Vad händer med människan om allt det självklara försvinner? Om möjligheten att ta sig var man vill rycks bort? Om man är fast med en helt främmande person och tror att det är för all framtid? När ett helvete helt plötsligt får en ny innebörd? En blandning av komik och allvar. Tänkvärt och gripande.

Om Ola Hedén
 Utbildad skådespelare vid Teaterhögskolan i Göteborg. Arbetat som elektriker i 7 år innan dess. Har farit land och rike runt med 4 olika produktioner på Riksteatern. Alla heter Allan var en stor succé där Ola och Ulf Dohlsten spelade Allan.
Har även syns i Den Inbillade sjuke, Den Girige samt skaffa mig en tenor som Riksteatern producerade.
Ola har jobbat på Folkteatern i Göteborg samt på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg.

Om Lars Classon 
Föddes in i underhållningsbranschen som son till Krister Classon, ena halvan av Stefan och Krister. Har arbetat som manusförfattare & regissör i 15 år. Med föreställningar runt om i Sverige och flertalet Vallarna produktioner genomåren! Lars har stått på scen i flertalet komedier och revyer. Och nu senast turnerade han runt tillsammans med Jojje Jönsson, Sveriges mest älskade brevbärare, med föreställningen Nu Då.

Läs mer via http://www.studioclasson.com

Pressbilder och ytterligare info se http://www.werecki.com

STUDIO CLASSON & RIKSPRODUKTIONER

Presskontakt: Rickard Werecki tfn 0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company http://www.werecki.com
Werecki AB

Publicerat via SvenskPress.se av...

Werecki AB

Promotion byrå som arbetar med digital- och traditionell promotion inom musik, teater, artist, evenemang och nöjen. Kontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Ytterligare info pressbilder,... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK