– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Kristian Luuk och Daniel Hallberg i ny talkshow

Publicerad: 1/11, 2018

En ny talkshow med Kristian Luuk och Instagramstjärnan Daniel Hallberg får premiär i SVT hösten 2019.

En helt ny talkshow med Kristian Luuk får premiär i SVT nästa höst. Den här gången får Kristian sällskap av Instagramstjärnan Daniel Hallberg.

– Jag är programledaren, medan Daniel är en glad och nyfiken side kick. Jag intervjuar och Daniel gör roliga upptåg, på stan och i studion. Lite som att han är med pappa på jobbet, berättar Kristian.

Kristian och Daniels samarbete startade med en scenföreställning med intervjuer och sketcher som turnerat runt om i Sverige. Det är kärnan och impulsen bakom det nya tv-programmet.

Hur kommer det sig att en 52-årig programledarräv och en 31-årig komiker fungerar så bra ihop?

– Vissa människor klickar man extra bra med helt enkelt. Och jag blev kär i Daniel direkt! Han är oerhört snäll och rolig. Dessutom grym på att sjunga, spela gitarr och imitera! Vad mer kan man önska sig, säger Kristian.

– Jag har knappt förstått att det här ska bli verklighet. Jag kan inte tänka mig något roligare, jag har kollat på talkshows hela mitt liv och att jag nu plötsligt ska medverka i en är för bra för att vara sant. Jag nyper mig i armen, säger Daniel.

Innehållsmässigt siktar programmet på stora stjärnor – både svenska och internationella. Men det kan också vara en person som blivit superaktuell samma vecka.

Peter Nyrén, programbeställare på SVT, säger att Kristians och Daniels samspel och lite olika perspektiv kommer att ge talkshowen en unik och egen ton.

– Smarta, roliga samtal med olika spännande gäster är ju klassisk public service. Kristian och Daniels förmåga att tillsammans fånga upp det aktuella, det som det snackas om och ge det spinn tror vi kommer att underhålla och intressera en bred publik.

– Det ska bli väldigt, väldigt kul! När vi gjort scenvarianten märker jag att jag verkligen har saknat intervjuandet. Och att jag faktiskt är riktigt bra på det, säger Kristian.

Den nya talkshowen får premiär i SVT hösten 2019.

Foto: Tom Hallberg

Artikeln publicerad av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån. Vill ni ha era nyheter formulerade, publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK