– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Joyride - mer färgsprakande show än någonsin på Hits For You

Publicerad: 8/10, 2020

Äntligen fick vi komma tillbaka till de härliga lokalerna på Nygatan 18 i centrala Gävle. Som vi har längtat och som vi har ängslats för att även detta fina inte skulle vara möjligt under rådande omständigheter. Eftersom vi har vant oss vid att få uppleva något alldeles extra vid våra tidigare besök på Hits For You, så var givetvis förväntningarna höga även denna kväll. Det skulle visa sig att de överträffades med råge.

Redan då vi lotsades till vårat bord, genom den tjusigt dukade lokalen, med anpassade avstånd mellan borden, kändes trivseln i atmosfären. Lämplig dryck beställdes, medan blicken kunde svepa runt och se alla glada nunor i den här unika kombinationen av restaurang och showlokal. 
Showen inleds med en hyllning till en av våra mest folkkära artister därefter en liten berättelse om hur man bygger musik. Det märks verkligen att showgruppen känner varandra utan och innan. De fina stämmorna och hur deras röster kompletterar varandra vittnar om att de har showat tillsammans länge. Den positiva och hjälpsamma personalen i övrigt bidrar i hög grad till att det blir en verkligt familjär stämning. Det känns som att vi har blivit inbjudna till deras vardagsrum och vi känner alla gemenskap i lokalen. 
Soppan som serveras rationellt och kändes som ”en smekning” i halsen, smak-accentuerad av krutongerna som flöt omkring som prickar över i’n. 

Igenkänningsfaktorn i de shownummer som följer gick verkligen inte att ta miste på. Ljudet och  sången är i mycket hög klass och dansprestationerna förhöjer verkligen helhetskänslan. De visuella effekterna på den gigantiska ledväggen bakom artisterna förtjänar nästan själv en egen show. Alla klappar takten och det blir stämsång från många strupar när ett pärlband av gamla ”Svensktoppsgodingar” levereras efter flera internationella hits. Därefter serveras varmrätten Oxfilé med tillbehör. En riktig höjdare. Det lilla tuggmotstånd den erbjöd, vittnade om mycket lyckliga kreatur och bra köksinnehåll. 
 
Rockballader från 80-talet bjöd återigen på dessa fantastiska röster och vi noterar resurser utöver det vanliga, i omfång såväl som underbara stämmor. Det gick bara inte att sitta stilla. Den välväxte manlige showmedlemmen flirtade ivrigt med publiken och numret fortsatte med att fira dem som hade något att fira. Här kan onekligen firas det som firas skall! 
 
Ett helt igenom högklackat medley gav i rask följd den ena storstjärnan efter den andra i en ”Look-alike”. Det innebar även en klar ”Sound-alike-känsla”. Mycket proffsigt och väl genomfört nummer. Därefter serverades kaffe, avec och dessert. Jodå, både sött å gött! 
 
Vart tog kvällen vägen? Det är redan dags för final och vilken final det blev. Man frapperas av den fantastiska musikskatt som artisterna tagit till sig och de bjöd verkligen på en Joyride utöver det vanliga. Taktfast handklappning från hela publiken visade med tydlighet att flera kände som oss. Ett extranummer var helt nödvändigt och framfördes av en samspelt och lycklig showgrupp - stående på bardisken! 
 
Hela kvällen ligger humorn under, ungefär som en glimt i ögonvrån. Man känner ett slags ”halvfånigt flin” klistrat i fejset där man står i garderobskön. Det kommer säkert att bestå ända hem i natten. En recensent ska ju förmedla både positivt men även det som är negativt. Det gick inte att hitta något negativt trots ivrigt spanande. Ett stort GRATTIS skickar vi till hela mellansvenska befolkningen som har den här upplevelsen i sin omedelbara närhet.

Text: Sven-Erik Fredriksson
Foto: Adam Lundberg Ericsson

För mer information se https://hitsforyou.se
Där finns även information om hotell och paketpriser.
 

Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK