– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Oskar, Liam och Martin på Mediautvecklarna UF tillsammans med sin Rådgivare Joe Formgren.

Oskar, Liam och Martin på Mediautvecklarna UF tillsammans med sin Rådgivare Joe Formgren.

Joe Formgren blev Årets Rådgivare

Publicerad: 15/3, 2018

När årets regionala mässa i UF-företagande ”Entreprenörskap På Riktigt 2018” gick av stapeln den 15 mars i GTK-hallen i Gävle delades priset ”Årets Rådgivare” ut för första gången.

Priset gick till marknadsföraren Joe Formgren som med sitt företag Precis Reklam bistått UF-företaget Medieutvecklarna UF med rådgivning under deras sista år på Borgarskolans gymnasium.

Motiveringen löd: Trots ett pressat tidsschema har årets rådgivare alltid tagit sig tid med UF-företaget. Denna rådgivare har med en tydlig och kommunicerad förväntansbild bidragit med inspiration, tillgänglighet och engagemang utöver det vanliga. Ett krav från denna rådgivare var att ”citat” ”går ni inte in helhjärtat och är seriösa med alla uppgifter ni tar er an, så bryter jag som rådgivare med er” Hård men rättvis och till fullo engagerad är ord som beskriver årets rådgivare väl.

– Det här är förstås fantastiskt roligt och mycket hedrande, säger Joe. Jag vill skicka ett stort tack till killarna som nominerade mig och till mina fantastiska kollegor på Precis Reklam som gjort det det här möjligt förstås.

Medieutvecklarna UF består av Oskar Kvarnberg, ekonomiansvarig och föreläsare, Liam Wieske Baumgardt, medieansvarig och föreläsare samt Martin Sparr, verkställande direktör och föreläsare.
För mer information om dem se: http://medieutvecklarna.com

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt affärsnätverket effect plus+. 2018 lanserade han tillsammans med bolag de två nationella pr- och webbtjänsterna http://www.presstjanst.se samt http://www.svenskwebbservice.se
Förutom tidningutgivning, reklamproduktion och marknadsföringskonsultationer tar han sig friheten att mellan varven skriva en del artiklar och fånga aktuella händelse på bild i digital form.
Kontakta Joe om ni vill veta skillnaden på reklam och marknadsföring eller upprätta en effektiv kommunikationsplan.

Mer information om Joe Formgren på http://www.formgren.com

Läs mer om UF-mässan här https://svenskpress.se/articles/view/full-fart-pa-uf-massan-entreprenorskap-pa-riktigt-2018


Bildtext: Oskar, Liam och Martin på Mediautvecklarna UF tillsammans med sin Rådgivare Joe Formgren.
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK