– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Invigning av Swedbanks nya lokaler i Gävle

Publicerad: 22/1, 2018

Swedbank i Gävle flyttade in i nya lokaler på måndagen den 22 januari. Nu blev inte flytten särskilt lång även om den var ganska omfattande. Kunderna går nämligen fortfarande in genom den gamla anrika entrén på Nygatan 25 i centrala Gävle.

Hela kontoret har i dagarna flyttat in i nyrustade och ändamålsenliga lokaler på våningen ovanför. Landshövding Per Bill var på plats och förrättade invigningen assisterad av Kjell Karlsson, kontorschef och Åke Nylander som var bankdirektör då lokalerna invigdes första gången redan 1978. En poäng var att det inte klipptes något band utan två band knöts symboliskt för att representera bandet mellan kund och bank.
– Vi ville effektivisera hela verksamheten och anpassa våra lokaler till dagens behov, säger Kjell. De tidigare lokalerna var alldeles för stora men fyllde sin funktion väl förr i tiden när folk gick mer regelbundet. Idag går man ju som bekant på banken mer sällan. Däremot så skall man då få riktigt bra hjälp de gånger man besöker oss då vi nu har ett flertal mötes- och konferensrum. Så det känns verkligen fantastiskt att kunna erbjuda den här miljön som är mer välkomnande för både kunder och personal.

– De nya lokalerna är riktigt fina så det här blir nog riktigt bra för alla parter, säger Åke. Sedan är det ju onekligen fascinerande vilken otrolig utveckling det har varit. Idag kan ju alla kunder sköta det mesta själv hemifrån via mobil och dator med stöd av bra funktioner och kunnig personal förstås. När vi invigde lokalerna för 40 år sedan så kunde det vara 700-800 kunder inne en vanlig bankdag men i anslutning till löning då kunde vi ha 2000 kunder om dagen i några dagar. På den tiden hade vi 11 kontor i den här regionen men idag så är det endast Valbo och Skutskär kvar förutom huvudkontoret här.

– Ja, det är nog mindre än halva personalstyrkan idag jämfört med då också - men servicen är bättre än någonsin, hälsar Kjell. Dessutom håller vi alltid öppet för dem som bokar tid!

För mer information kontakta:
Kjell Karlsson
Kontorschef Gävle
Tel 026-176149
Mobil 0708-141639
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt affärsnätverket effect plus+. 2018 lanserade han tills... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK