– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Hanna Jämtsäter, Maria Doverud och Henrik Sundström är taggade inför den nya showen STARS på Hits For You i Gävle.

Hanna Jämtsäter, Maria Doverud och Henrik Sundström är taggade inför den nya showen STARS på Hits For You i Gävle.

Inför premiären för nya dinnershowen STARS på Hits For You

Publicerad: 29/8, 2018

Förra årets dinnershow Nostalgia som spelades på showrestaurangen Hits For You i Gävle var en stor publikscuccé som spelades ända fram till i somras. Vi kontaktar centralfiguren, producent och artisten "Henke" Sundström inför premiären för den helt nya dinnershowen STARS som har premiär nu på lördag den 1 september.

Hur är läget?
– Jo tack, det är väldigt bra! Jag har så mycket bra människor runt omkring mig och känner mig pigg, glad och stolt över mycket. Jag fyller ju snart 40 år och mår faktiskt bättre än någonsin. Det senaste halvåret har jag tränat regelbundet, varvat med kondition, bra mat, resor och upplevelser. Sommaren har varit ganska så hektiskt jobbmässigt sett, men jag har även hunnit med en resa till Dubai och varit hemma en del i Stockholm och även i Sandviken. Där har jag njutit med familjen och vänner. Dessutom är jag naturligtvis väldigt förväntansfull inför den kommande hösten.

Vad är på gång just nu?
– Just nu är vi ju på gång med en helt ny showproduktion som har premiär den 1:a september. Dessutom har vi gjort stora förändringar på Hits For You i form av ljud, ljus, Ledvägg och även renoverat lokalerna. Det är en stor investering då vi har satsat sjusiffriga belopp men vi vill verkligen bjuda på det bästa. Vi känner oss väldigt taggade i och med denna uppdatering. Nu är det riktigt - På Riktigt!

Vad heter nya showen och vad är temat?
– Den nya showen heter STARS och temat är just "Stjärnor", från förr och då. Vi har valt låtar och musik från olika tidsepoker som vi tycker om och som vi hoppas och tror kommer att gå hem hos gästerna.

Vad är din roll i produktionen och vilka övriga medverkar?
– Min roll är lite blandad, det kanske dyker upp en viss ”tjur" samt att några streetdansande steg kommer att visas upp. Vill inte avslöja för mycket, men lovar att jag verkligen har utmanat mig själv i denna show. Övriga medverkande är Maria Doverud och Hanna Jämtsäter som även var med i förra showen dessutom har de koreograferat några nummer. Peter Ericsson är ljud/ljustekniker och har även gjort musikbakgrunderna samt film- och bildarbetet.
Nytt för i år är att jag anlitat den kände koreografen Thomas Benstem från Stockholm som annars jobbar med Diggiloo och Melodifestivalen. Han har dessutom gjort många visuella effekter till showen som bara blivit så bra! Jag valde dessutom att jobba med en ny ljusdesigner från Stockholm som heter Mikael Kratt som har gjort ljuset till något utöver det tidigare. Så till denna produktion så har vi verkligen gått "All In”!

Vad skiljer då showen STARS från tidigare?
– Det som skiljer sig mest från tidigare shower är bredden på numren då vi den här gången verkligen har tagit ut svängarna rejält både vad det gäler ljud, ljus, bild och lokalen. Dessutom så kommer ett och annat välkänt ansikte dyka upp i showen, men det får man se när man kommer och upplever helheten.

Vad kan man som publik förvänta sig när man går på showen?
– Vårt löfte är en fantastiskt visuell upplevelse med ännu bättre ljud, ljus och än mer "showigare" lokal än tidigare. Sedan är ju vårt signum att skratt, humor, allsång, komik, rock, pop, ballader, medryckande känslor skall blandas med god mat och dryck!

Hur ser er publik ut?
– Vår publik är allt mellan 20 till 80 år vilket vi tycker är fantastiskt roligt och bra. Att vi som ställe kan erbjuda något för ett så pass brett ålderspann och att få se äldre människor trivas och sjunga tillsammans med de yngre är för mig så otroligt betydelsefullt att se. Att alla både sitter, dansar, sjunger och rycks med i showen och trivs tillsammans känns till slut som att vi alla är i samma "vardagsrum" och bara har skoj tillsammans. Musik, glädje och allsång när det är som trevligast.

Kommer ni att servera julbord i år?
– Vårt populära julbord och show startar den 23:enovember och pågår till 22:a december. Vi har 30 stycken bokningsbara Julbord, måndag till lördag, samt dubbla julbord på vissa lördagar. Det går dessutom att abonnera eller komma i mindre sällskap hela säsongen. Våra lokaler tar nu cirka 160 stycken sittande matgäster.

Vad har ni för förväntningar?
– Förväntningarna är höga och känns än mer detta år då vi alla är så otroligt laddade med så mycket ny och fräsch utrustning och nyrenoverade lokaler. Vi ser verkligen fram emot att få komma igång med nya showen och se hur den mottas. Jag hoppas förstås att alla verkligen vill uppleva den här showen. Detta kommer nämligen att bli något utöver det alla tidigare sett och upplevt här på Hits For You.

Namn: Henrik "Henke" Sundström
Titel: Artist, producent, grundare & delägare till Hits For You
Ålder: 39
Bor: Stockholm & Sandviken

Bildtext: Hanna Jämtsäter, Maria Doverud och Henrik Sundström är taggade inför den nya showen STARS på Hits For You i Gävle.

För mer information se http://www.hitsforyou.se
eller kontakta Henrik Sundström på telefon 070-724 42 20
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt affärsnätverket effect plus+. 2018 lanserade han tills... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK