– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Mikael Limér, ny platschef på IMANT Engineering i Gävle.

Mikael Limér, ny platschef på IMANT Engineering i Gävle.

IMANT Engineering rekryterar platschef

Publicerad: 7/9, 2018

Sedan den första september har IMANT Engineering en ny platschef. Mikael Limér har en imponerande meritlista bakom sig och kommer i rollen som platschef att ha ett övergripande ansvar med fokus på affärsutveckling, marknad och rekrytering. Målet är att växa med de bästa ingenjörerna på marknaden.

Mikael är maskiningenjör i botten och kommer närmast från en större ingenjörsbyrå där han haft en roll som regionchef för södra Norrland med det yttersta ansvaret för ca 90 ingenjörer. Tidigare har Mikael också haft ledande roller som konstruktions- och produktionschef inom svensk industri. Nu är han redo för nya utmaningar på IMANT Engineering.

– Det är en mycket intressant och utmanande uppgift att få IMANT Engineering att växa och ta en ännu starkare position i vår region, säger Mikael Limér. Potentialen och möjligheterna är stora och det skall bli riktigt roligt att ytterligare utveckla våra kvalitativa tjänster.

Ingenjörsföretaget IMANT Engineering har sedan tidigare en stark tillväxt och med sitt säte i Gävle har de nyligen expanderat med ett kontor i Sundsvall och har sedan tidigare även ett kontor i Avesta. Stefan Ferner, en av företagets grundare är nöjd med framgångarna och ser möjligheter till ytterligare expansion.

– Det är otroligt kul att se hur företaget utvecklas, och det ska bli spännande att följa Mikaels resa som ny platschef. Vi har nu skapat plattformen för att växa ytterligare och vi kommer att göra det i den takt vi hittar kompetenta medarbetare som delar vår värdegrund och vill växa med oss.

Om IMANT Engineering
Genom att alltid bidra med rätt kompetens och erfarenhet och med ett strukturerat arbetsförfarande säkerställer vi att uppdraget utförs kvalitativt, väl dokumenterat och med fokus på resultatet. Våra ingenjörer säkerställer kvaliteten på resultatet och vi är vana vid att lösa komplexa problem genom alla faser av projekten - från förstudie och upphandling till genomförande och överlämnande.
Vi tar personligt ansvar, inte bara för uppdraget utan för tekniken, resultatet och verksamheten.

Fokus är på att skapa en väl fungerande projektorganisation med våra tre värdeord som hörnstenar:
Visdom, Erfarenhet och Drivkraft.

Genom en hög social kompetens och ett öppet sinne skapar vi en projektgrupp som är engagerad och arbetar mot ett gemensamt mål tillsammans med våra uppdragsgivare. Som en bonus har vi roligt när vi gör det.

IMANT Engineering erbjuder konsulter med dessa kompetenser:
• Projektledare
• Konstruktionsledare, ledande ingenjörer och ledande designers inom:
- Mekanik
- El
- Automation / IT
- Process / media
• CE-specialister (färdiga arbetspaket)
• Audit-specialister (färdiga arbetspaket)
• Task force-specialister (färdiga arbetspaket)
• Drifttagning / igångkörningsledare
• Installationsledare
• Specialister inom teknisk information och dokumentation

För mer information se:
http://imantengineering.se

Kontakt:
Mikael Limér
+46 72 247 66 40
mikael.limer@imantengineering.se

Besöksadress: 
Nobelvägen 2
Box 975
S-801 33 Gävle, Sweden
Imant Engineering

Publicerat via SvenskPress.se av...

Imant Engineering

Om IMANT Engineering

Genom att alltid bidra med rätt kompetens och erfarenhet och med ett strukturerat arbetsförfarande säkerställer vi att uppdraget utförs kvalitativt, väl dokumenterat och med fo... Läs mer

Se alla nyheter »

IMANT Engineering.

IMANT Engineering.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK