– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Stefan Barenfeld - hobbyn blev min rehab.

Stefan Barenfeld - hobbyn blev min rehab.

Han gjorde hobbyn till sin rehab

Publicerad: 9/10, 2019

Stefan Barenfeld, projektledare och föreläsare som just nu är högaktuell med sin föreläsning “Hobbyn blev min rehab”. En inspirationsföreläsning med temat HÄLSA där naturen varit och är den drivande kraften.

Föreläsningen bygger på en verklig händelse där Stefan fullkomligt krossade båda sina fötter hösten 2006 genom ett fall från ett gårdstak. Trots specialistläkarens utlåtande efter en 9 timmar lång operation, att Stefan aldrig mer skulle kunna gå igen utan kryckor, så släppte Stefan kryckorna redan 2008!
Följ med Stefan på hans resa genom tiden. Den “bästa resan” som Stefan numera kallar den. Under ca 1,5 timme visar Stefan bilder och berättar med inlevelse och känsla från sina egna rehab under de åren som gått. Bland annat från tiden på lasarettet, från ålderdomshemmet på Fredens Kulle i Hudiksvall till fantastiska naturupplevelser i Norska fjällvärlden.

Hur han jobbat och satt upp sina egna delmål både mentalt och fysiskt för att med framgång lyckats. Föreläsningsmaterialet är plockat direkt från Stefans bok “Hobbyn blev min rehab”.

- Det var på våren 2015. Det var då jag började skriva på något som kanske skulle kunna bli en bok. Idag drygt fyra år senare är det en verklighet. Det var egentligen först när jag började med föreläsningarna som jag insåg att detta är något även för andra, och inte bara för mig. Det jag sett är att den intresserat flera målgrupper och ingen direkt specifik. Den responsen jag fått har varit helt fantastiskt och givetvis har det sporrat mig ytterligare att få klar min bok.

Hobbyn blev min rehab
"Utdrag ur bokens inledning"
Boken är till för mig, att jag fått skriva av mig. Det har varit en läkande process i sig, men hoppas att den också ska vara till för dig, du därute någonstans. Du kanske sitter på ditt rum, ligger i din säng, sitter på en stubbe eller ligger i gröngräset på en filt, eller var du nu befinner dig. Du läser denna bok för att någon tipsat dig eller att du av en slump hört talas om den. Hur spelar egentligen mindre roll.
Jag hoppas att du ska läsa den, så ska jag säga. Du kanske kommer bli berörd av innehållet att jag kanske kan få dig att stanna upp du med, tänka en, kanske två-tre gånger och reflektera kring dig själv? Kanske kan jag få dig att bli inspirerad? Du kanske kommer känna igen dig? Du kanske är i en svår tid i ditt liv och att min bok ger dig energi. Kanske kan du ta del av verktygen, mina verktyg, på ett eller annat sätt, till din egen fördel. Du kanske kommer till insikt att ta ditt beslut. Beslutet som du funderat över men av olika anledningar inte vågat. Vågat ta det där steget, steget fullt ut.
Det är ju det livet handlar om, att må bra. D så jag ser det. Att våga göra det man vill, på riktigt, för sin egen skull, om ni förstår mig.
Om jag bara kan hjälpa en enda person mer än mig själv, att genom denna bok få den personen att må bättre, så anser jag att det varit meningsfullt å skrive boken.
//Stefan

En inspiration och förebild att ta del av, som berättar om sina egna erfarenheter om hur han kom tillbaka till livet efter sin olycka.

------------------------
Anna Idell
CFA-Tidningen
CFANYTT

Publicerat via SvenskPress.se av...

CFANYTT

CFANYTT - Community för alla goda nyheter.
Vi är media för dig som vill vara med och göra skillnad - på riktigt. Nu tar vi ett steg till med CFANYTT. Vi söker dig och er som är en person, företag, or... Läs mer

Se alla nyheter »

Boken är skriven av Stefan Barenfeld,

Boken är skriven av Stefan Barenfeld,

Naturen har en läkande kraft.

Naturen har en läkande kraft.

Vandring till min plats vid älven.

Vandring till min plats vid älven.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK