– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Gosa ner dig i soffan med en film från blockbuster.

Gosa ner dig i soffan med en film från blockbuster.

Gosa ner dig i soffan med en film från blockbuster

Publicerad: 2/8

Hemmakvällar framför en bra film är något som alldeles lätt tas för givet. Men ärligt, hur mysigt är det inte att bara krypa ner i soffan och kolla på en film. Med en filt om dig, lite grönsaker och dipp och trevligt sällskap. Visst funkar det lika bra om man är ensam eller med sällskap.

Det finns ofantligt många olika sidor att streama filmer från idag. En del av dessa kan dock vara fyllda med reklam. Något som funkar bra och har ett stort urval av filmer är blockbuster. På deras sida kan du kolla på många olika filmer. Sen en film varenda dag om du vill, eller varför inte två.

Hyr eller köp filmen

Det är inte som gamla tider, då man hade VHS, Dvd att samla och kolla på. Idag är allt så mycket smidigare. Tack vare de smarta elektriska saker vi har, kan man även koppla upp tvn på internet idag. Så kolla på film via tvn, utan att behöva något extra som en dvd spelare.

Du kan både köpa eller hyra filmen du vill kolla på. Är det din favorit film kanske du vill göra ett köp istället för att hyra. Det är både smart och enkelt att bli medlem och hyra eller köpa film av blockbuster.

Stort urval

Vilken är din favorit genre i filmer? Älskar du en spännande actionfilm där du sitter heltaggad och bara väntar på nästa drag. Eller en skräckfilm som får filten att komma väl till användning, så läskig att nackhåren reser sig. Eller föredrar du en roman, det vackra i livet - kärleken.

Det finns så mycket olika att välja mellan. Du kan välja mellan hela 8000 olika filmer att se på. Du hör ju själv, det är omöjligt att inte hitta något du gillar. Så in och titta på film.

 

 

 

 

 

 

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK