– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Golf och Friskvårdsbidrag

Publicerad: 2/2, 2018

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden och en restaurang som drivs av Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg från och med 2018. Vi har lokal för minidre konferensgrupper upp till 15 personer.

Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event. Vill du bli en av våra samarbetspartener i 2018 ta kontakt med vår klubbchef/ PGA tränare Johan Malmsten via mail: johan.malmsten@alvkarlebygk.com eller mobil: 070-557 25 10. Bli med i ett aktivt och värdeskapande samarbete i 2018.

Golf omfattas från och med den 1 januari 2018 av friskvårdsbidraget. Detta är en glad nyhet för alla golfare eller personer som går i tankar att bli golfare, lära sig spelet och bli medlem i en golfklubb.

Friskvårdbidraget ger dig också möjlighet att använda din friskvårdspeng till att spela eller vidareutveckla ditt golfspel genom mer t.ex. egenträning, träning med pro eller kanske gästspel på annan bana än din hemmaklubb. Godkänt för friskvårdbidrag är:

# Spelavgiften
# Greenfee avgiften (under 1000 kr per tillfälle)
# Golflektioner (under 1000 kr per tillfälle)
# Nybörjar eller andra golfkurser (under 1000 kr per tillfälle).
# Rangepolletter vid egen träning på drivingrange.

Vill du läsa mer om detta se länken http://golf.se/friskvardsbidrag.

Välkommen att använda ditt friskvårdsbidrag hos Älvkarleby Golfklubb i 2018. Se också vår hemsida http://www.alvkarlebygk.com för ditt medlemskap eller kurs/ instruktion m.m.

Välkommen till Älvkarleby Golfklubb 2018
Älvkarleby Golfklubb

Publicerat via SvenskPress.se av...

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK