– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Funktionella trädgårdsbänkar.

Funktionella trädgårdsbänkar.

Funktionella trädgårdsbänkar

Publicerad: 23/8

Gillar du att sitta i trädgården och njuta av vackra, varma och långa sommarkvällar? Då behöver du passande trädgårdsmöblemang. Förutom det självklara trädgårdsbordet och stolarna så finns det även ett intressant alternativ som en del föredrar.

Vad pratar vi om? Funktionella trädgårdsbänkar, så klart. De är funktionella och kan anpassas efter dina preferenser och trädgårdens utseende och utrymme. Och visst finns det massor att välja emellan, både i fysiska butiker, såväl som på nätet.

Att tänka på när du väljer trädgårdsbänkar

Vad ska du tänka på när du väljer dina trädgårdsbänkar? Som sagt är utbudet stort så oroa dig inte ifall du känner dig lite överväldigad. Först och främst ska du tänka på materialet.

Idag går det att köpa allt från träbänkar till aluminium och rottning. Aluminium är ett material som är lätt att underhålla och tål dåligt väder och starka vindar. Samma gäller även möbler tillverkade av rottning.

Gillar du trä så kan det vara en bra idé att ställa in möblerna för vintern, och hösten för den delen. Trä är känsligt och kan inte stå emot regn och kyla som vissa andra material. Förläng livet på trämöblerna genom att behandla dem med olja.

Med stilen i fokus

Att styla trädgården med möbler som faller dig i smaken är ett rent nöje. Först ska du givetvis ta hänsyn till själva platsen. Hur många trägårdsbänkar rymmer din gård? Ska bordet vara stort eller litet?

Vill du skapa en fransk känsla så kan vitröda rutiga dynor passa alldeles perfekt. Är du mer inne på en skandinavisk vit renhet så kan du kanske satsa på beige dynor. En mer pittoresk look kräver gårdsmöbler tillverkade av trä. Vill du vara extra noggrann kan du försöka anpassa trädgårdsmöblemanget till husets egna inredning. Då får du en mer komplett känsla.

Så ta fram drinkarna, lägg gärna runt några filtar, gå ut i trädgården, sätt dig på bänken och ha en fin kväll.

 

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK