– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Förråd och magasinering i Stockholm.

Publicerad: 26/11, 2021

Stockholm har en lång rad företag som driver verksamheter som erbjuder externa förvaringslösningar till sina kunder. Bland dessa står Ztorage ut på grund av sitt unika upplägg med hämtning och lämning av ägodelar, lådor och möbler som ska magasineras.

Förvaringsmarknaden i Stockholm har vuxit enormt på senare år och det är en ökning som förväntas att fortsätta. Människor flyttar både till och från staden i snabb takt men folk byter också boende med jämna mellanrum. Behovet för extra plats att förvara ägodelar är därför stort och Ztorage är omåttligt populära bland sina kunder på grund av sin smidiga och användarvänliga tjänst.

För att magasinera och förvara saker hos Ztorage så beställer man enkelt och smidigt upplockning av föremålen som ska magasineras. Detta görs enkelt och smidigt via deras kundtjänst eller online. Deras erfarna personal kommer direkt till dörren och bär sedan ut allting till en flyttbil för att sedan transportera det till deras toppmoderna förvaringslokal. Lokalen är upplyst och uppvärmd för att se till att det som magasineras kan förvaras säkert utan att ta skada. Allting är också försäkrat och lokalen är bevakad, för kundernas säkerhet.

Kunden behöver därmed inte bidra till flyttprocessen med någonting med undantag för bokning och att ha allting nerpackat utan Ztorage står för bärning, transport och magasineringen. När kunden sen behöver sina saker igen så bokar man hemkörning. Ztorage tar då ut det som beställts och kör på liknande vis allting direkt till dörren och bär sedan självklart in allting från bilen.

Smidigt, tryggt och prisvärt.

Till skillnad från andra förvaringsföretags hämtning och lämningstjänster är det standard hos Ztorage och medför därför inga extra kostnader för kunden. Detta för att underlätta för kunden i den största mån möjligt och de som hyr ett förråd slipper den långa och tråkiga processen av att hyra ett släp och köra till förrådet och sen göra likadant när det är dags att hämta ut sakerna.

Men Ztorage har inte bara en smidig hämtning och lämningstjänst. Sättet de förvarar alla saker på är också utformat för att vara så effektivt som möjligt. Ztorage använder sig inte utav förråd som andra förvaringstjänster. Istället förvaras allting på inplastat på lastpallar för att kunden enbart ska betala för utrymmet som används och inte för golvytan. Detta håller ner kostnaden och kunderna får alltid precis den förvaring som behövs till lägsta pris möjligt.  

Oavsett vilket anledning som kunden har med sin förvaring så har erbjuds det en lösning som är skräddarsydd för att tillgodose alla ändamål. Ztorage erbjuder både sina tjänster till företag såväl som privatpersoner och den erfarna personalen är mycket måna om att förenkla vardagen för sina kunder och har möjlighet att hantera alla beställningar, stora som små.

Store Regnegade 5, 2.tv.

Publicerat via SvenskPress.se av...

Store Regnegade 5, 2.tv.

visibility.group ApS is a danish online marketing agency that helps and assist clients with organic growth.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK