– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Företagarna och Gävle Företagarföreningar inleder ett samarbete kring näringslivsfrukostar

Publicerad: 13/6, 2018

Företagarna Gävle och Gävle Företagarföreningar inleder ett samarbete med Gävle kommun kring näringslivsfrukostarna
Till hösten återkommer näringslivsfrukostarna i en ny kostym! Företagarna Gävle och Gävles företagarföreningar inleder ett samarbete med Gävle kommun för att skapa ännu fler relevanta mötesplatser för lokala företagare och andra företagsamma människor.

- Att öka samarbetet med Gävles näringsliv där vi gemensamt bidrar med resurser för att inspirera och sprida kunskap kring företagande är en tydlig målsättning i det nya Näringslivsprogrammet. Jag ser nu fram emot vår gemensamma frukostpremiär i Gasklockan 18/9, säger Johan Tunhult, näringslivschef Gävle kommun

Näringslivsfrukostarna flyttar till Gasklockeområdet där man kommer att erbjuda god frukost och goda möjligheter till att knyta nya kontakter med andra deltagare. Tillgängligheten vid Gasklockorna, med både busshållplats, fri parkering och närhet till stan, har haft betydelse vid val av lokal. Mellan kl 8.00-9.00 är det intervjuer med gäster, paneldiskussioner, kulturinslag, nyheter med mera. Programledare kommer Eva Cooper, regionchef för Företagarna Gävleborg, att vara. Cooper har lång erfarenhet av att leda debatter och diskussioner och har under året bland annat lett Företagarnas nationella turné Misstagens Mästare.

Till näringslivsfrukostarna har en styrgrupp knutits. Styrgruppen består, förutom representanter från de tre arrangerande organisationerna, av entreprenören Mikael Jönsson och Johan Cahling från Brynäs IF.

- Detta samarbete känns helt naturligt då vi i föreningarna under ett antal år fått vara delaktiga i träffar och dialoger med kommunens politiker och tjänstemän. Ett bra steg för våra nära 600 medlemsföretag i de olika företagarföreningarna. Nu kan vi vara ännu mer delaktiga i vad vi vill synliggöra och ha dialoger kring mellan näringsliv och kommunen, säger Ralph Brodin, ordförande för Brynäs Företagarförening.

Första frukosten planeras till den 18 september. Då kommer det bli ett särskilt efter-valet-fokus, med bland annat diskussioner om vad företagare förväntar sig av den kommande regeringen och kommunstyret.

- Företagsfrågor är en viktig och betydande del av valdebatten. Den 18 september har vi ett resultat både för Gävle och för Sverige. Vad innebär det här företagsklimatet? Kommer det vara politiskt oroligt, vilka förslag har man gått till val på och vilken politik kommer vem ha möjlighet att genomdriva? Detta kommer ett gäng kunniga gäster att diskutera, avslutar Eva Cooper, programledare och regionchef för Företagarna Gävleborg.

Källa https://www.foretagarna.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK