– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Företagare utbildades i marknadsföring

Publicerad: 1/2, 2018

Torsdagen den 1 februari samlades ett 20-tal företagare och organisationer i Templet i Gävle för att lära sig mer om nätverkande, reklam och PR och hur det hänger ihop.

Det var Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+ och kommunikatören Joe Formgren som driver bolagen Gestrike Media och Precis Reklam som bjöd på en innehållsrik eftermiddag som sannolikt genererade en del nya kunskaper och ett antal nya kontakter för deltagarna.

Nalle berättade om nätverkande och hur arbetet sker i affärsnätverket effect plus+ och vad man som verksamhet har för nytta av det. Därefter berättade Joe om skillnaden mellan vad som är reklam och PR och även hur enkelt det är att få ut sina nyheter både i nyhetstjänster och vidare i sociala medier.

Avslutningsvis berättade de om möjligheterna i det nya Marknadsföringspaketet som baseras på nyhetstjänsten SvenskPress.se som lanseras av effect plus+, Gestrike Media och kommunikationsbyrån Precis Reklam i Gävle samt om ett lockande erbjudande för de som vill medverka på effect+dagen den 7 mars på Högskolan i Gävle.
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt affärsnätverket effect plus+. 2018 lanserade han tills... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK