– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Filmguide orienterar dig genom streamingmarknadens enorma utbud

Publicerad: 21/6, 2021

Få har missat den utveckling streamingmarknaden tagit under de senaste åren. Idag finns det massvis med tjänster som erbjuder sina kunder stora bibliotek med filmer och serier. Sajten Filmguide.nu upplyser dig om senaste nytt samtidigt som den hjälper dig att sålla agnarna från vetet.

Idag är det sannerligen svårt att hålla koll på antalet streamingtjänster som finns tillgängliga för filmälskare i Sverige och runt om i världen. Bara det senaste året har vi fått se flera nya aktörer dyka upp, med befintliga produktioner och nya originalfilmer & serier. Detta har naturligtvis lett till ett behov av tjänster som kartlägger marknaden och samlar tips för att guida en genom djungeln. Filmguide hjälper dig att hitta bra filmer och underhåller samtidigt med topplistor, recensioner och analytiska texter.

Hjälper föräldrar hitta kvällens film

Många är vi som sedan en tid tillbaka undrat var taket för mängden streamingtjänster går. Bjässar som Netflix och HBO har fått gedigen konkurrens av Disney+, Amazon Prime Video, nylanserade Paramount+ och många flera. I Sverige har vi dessutom tjänster som Viaplay, C More, Discovery+ och SVT Play som alla producerar eget innehåll. Med fler valmöjligheter tenderar det att bli svårare att bestämma sig. Du som besöker Filmguide har en större chans att hitta kvällens filmtips. Inte minst om du är förälder och behöver tips på filmer för de små där hemma.

Nej, det är sällan lätt för föräldrar att hitta filmer som passar deras barn. Man har fullt upp med att tänka på annat. Med sin bevakning på bra barnfilmer underlättar Filmguide ditt val av rulle när det vankas hemmakväll med familjen. De lyfter fram nya såväl som gamla sevärda titlar.

Kartlägger även hyrfilm

Utöver alla de streamingtjänster filmälskare kan prenumerera på finns det förstås också ett stort utbud av tjänster som hyr ut film. Här i Sverige rör det sig framförallt om SF Anytime och Blockbuster. Förstås är också Youtubes och Google Plays utbud med hyrfilm stort. I tillägg har förstås flera streamingtjänster ett utbud med hyrfilm, däribland Viaplay och TriArt Film.

Sett till hur många prenumerationstjänster vi har tillgång till idag, så finns det de som tror på att mikrobetalningar kommer att öka i popularitet. Det vill säga att man hyr enstaka filmer när det beger sig snarare än att betala fasta månadsavgifter. Filmguide tar temperaturen på den spännande poolen med hyrfilmer och hjälper dig i ditt sökande efter kvällens underhållning även på den fronten.

Molldog Media

Publicerat via SvenskPress.se av...

Molldog Media

MollDog Media är ett mediebolag baserat i Göteborg.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK