– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Basmodell 1 , sadel- alt. pulpettak

Basmodell 1 , sadel- alt. pulpettak

Filmer om ny standard för funktionella väderskydd i arkitektritade utemiljöer

Publicerad: 9/6, 2020

Den svenska högsommaren är på väg. Ömsom regn och ömsom solsken, även om vi naturligtvis hoppas mest på det senare. Men det kan bli för mycket av det goda även med en för stor dos av solen. Det svenska företaget Seaside Garden har nu med mer än 30 års erfarenhet tagit fram ett unikt standardiserat men flexibelt modellprogram för att skapa optimala och kundanpassade uterum med öppningsbara tak och väggar och tak som fungerar i alla typer av offentliga utemiljöer.

Det är fem olika grundmodeller som alla har det gemensamt att de har en ”Open Air”-känsla och ger utmärkt skydd mot regn, sol, vind och till och med snö. Det är öppningsbara terrasstak och pergolatak som skräddarsys och anpassas efter kundernas behov.
– Det här är ett väl beprövat koncept och vi har genom åren levererat funktionella lösningar till både fastighetsbolag, offentlig sektor och hotell samt restauranger runt om i hela landet, berättar Ingvar Ericsson, grundare och VD. Genom att vi utvecklat och tagit fram det här modellprogrammet kan vi nu ännu enklare ge kostnadsfria offerter och erbjuda lösningar som passar varje enskild kund på bästa sätt utifrån just deras förutsättningar och behov. För att visualisera funktionaliteten så har vi tagit fram en serie 3D-animerade filmer för var och en av modellerna där man kan se både funktioner och möjligheterna med de olika modellerna.

Seaside Garden har sedan starten 1989 levererat hundratals funktionella väderskyddslösningar som både pryder och skyddar uppskattade och välbesökta offentliga miljöer i form av uteserveringar, uteplatser, takterrasser, innergårdar samt bryggor och torg över hela Sverige.
Utmärkande för Seaside Garden är inriktningen på kompletta kundanpassade väderskyddslösningar till uteserveringar och uteplatser. Alla modeller tillverkas efter kundmått och utgår från en takenhet. Aluminiumstommen har ofta inbyggd regnavrinning och dold höjdjustering.
– Vårt erbjudande är 2020-talets smartaste och mest funktionella uterum där våra uppdragsgivare enkelt anpassar hela sin utemiljö utifrån väder och vind med några enkla knapptryck, hälsar Ingvar. Ett toppmodernt uterum av högsta kvalitet som förutom riktigt långa utomhussäsonger ger både glädje, trivsel och största möjliga kundnytta långt in i framtiden.

SEASIDE GARDEN BASIC MODEL 1-5 finns med motordrivna öppningsbara pergolatak vars steglöst vinklingsbara alternativt infällbara aluminiumlameller eller infällda PVC-dukar under matchande skyddstak. Fjärrstyrda och motordrivna lösningar där delarna fälls ut eller öppnas en efter en. De sidoskjutbara helglasdörrarna på gavelsidan öppnas och stängs efter behov liksom skjutdörrarna på långsidan. Skjutdörrarna bärs upp av rejäla kullagrade hjul och är låsbara. Lamellerna skyddar mot regn, vind och snö samt reglerar ljusinsläpp och skugga. Vissa modeller har även inbyggda, fjärrstyrda motordrivna och genomsiktliga nätvindväggarna som löper vertikalt till valda höjdlägen. Aluminiumstommarna har inbyggd regnavrinning och dold höjdjustering.
Fjärrstyrd dimmerförsedd LED- belysning i taken ger utmärkt grundbelysning.
Halogenvärmare av högsta kvalitet täcker hel ytan. Värmarna styrs individuellt i olika effektsteg genom iPad/iPhone med nerladdad app.

Ladda hem högupplösta foton genom att klicka på bilderna ovan.
1. Basmodell 1 , sadel- alt. pulpettak
2. Basmodell 2 , sadel- alt. pulpettak
3. Basmodell 3, vågrät vinklingsbart aluminiumlamelltak
4. Basmodell 4, vågrät helt infällbart aluminiumlamelltak
5. Basmodell 5, vågrät helt infällbar pvc-takduk  
6. Modell Strömstad Sydkoster, byggd på Basmodell 5

Här kan du se filmerna som visar alla SEASIDE GARDEN basmodeller för funktionella väderskydd med svensk standard i arkitektritade utemiljöer:
http://www.seasidegarden.se/seasidegarden-basic-model-1-5

För kontakt och mer information

Ingvar Ericsson
SEASIDE GARDEN AB
076-1041851
ingvar.ericsson@seasidegarden.se
http://www.seasidegarden.se

Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Basmodell 2 , sadel- alt. pulpettak

Basmodell 2 , sadel- alt. pulpettak

Basmodell 3, vågrät vinklingsbart aluminiumlamelltak

Basmodell 3, vågrät vinklingsbart aluminiumlamelltak

Basmodell 4, vågrät helt infällbart aluminiumlamelltak

Basmodell 4, vågrät helt infällbart aluminiumlamelltak

Basmodell 5, vågrät helt infällbar pvc-takduk

Basmodell 5, vågrät helt infällbar pvc-takduk

Modell Strömstad Sydkoster, byggd på Basmodell 5

Modell Strömstad Sydkoster, byggd på Basmodell 5

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK