– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Eya Le Wartie och ELW Estetisk Plastikkirurgi

Eya Le Wartie och ELW Estetisk Plastikkirurgi

Eya Le Wartie om estetisk plastikkirurgi i Ockelbo

Publicerad: 10/3, 2020

Eya Le Wartie startade sin uppskattade plastikkirurgiska verksamhet 2003. Hon har genom åren behandlat åtskilliga kunder från hela landet i fridfulla Ockelbo.

Efter en sejour i Gävle har Eya med sitt bolag ELW Estetisk Plastikkirurgi nu renoverat lokalerna på Södra Åsgatan 29 i centrala Ockelbo där den plastikkirurgiska verksamheten fortsätter som vanligt.
– Vi som arbetar här tycker det känns jätteskönt att vara här, säger Eya. Vi vill erbjuda lugnet som finns här i Ockelbo till alla.

Det nya trenden inom plastikkirurgi som Eya ser nu är att många väljer att ta ut sina implantat och vissa kompletterar det med att göra ett bröstlyft i samband med ingreppet.
– En del kanske har gått upp i vikt under åren och då har även vävnadsmängden i brösten tilltagit, berättar hon. Vissa har fått barn under åren som gått och fått lite mer häng på brösten. Då blir det ett fint och naturligt resultat efter ett bröstlyft. För vissa har brösten börjat kännas för tunga och då känns det lättare utan implantat.
Det finns också fortfarande en förhållandevis stor efterfrågan för enbart bröstimplantat.
– Vissa har ju fått små volym på brösten på grund av sina gener och för vissa förändras brösten en hel del efter amning, berättar Eya.

Vid sidan av bröstkirurgi är bukplastik efter graviditeter en vanlig operation som hör till ”mommy-makeover”. Bukplastik görs ofta efter kraftig viktnedgång. Viktnedgången kan även leda till överskott av hud på överarmar och lår och detta kan korrigeras med överarmsplastik eller lårlyft.

Då Eya startade sin verksamhet arbetade hon parallellt som överläkare i plastikkirurgi vid Länssjukhuset Gävle fram till sommaren 2005. Därefter blev det privat verksamhet på heltid och då var den gamla polisstationen i Ockelbo ledig och iordningställdes för ändamålet. Genom åren har lokalerna fyllt sin funktion väl för både mindre och större kirurgi med efterföljande övernattningar.
– Eftersom kunder som kommer långt ifrån eller genomgår större kirurgi, som bukplastik och ansiktslyft, ska ha möjlighet till övernattning har jag valt att stanna kvar och rusta upp de här ändamålsenliga lokalerna, säger Eya. Jag vill kunna erbjuda tjänster till alla oavsett typ av kirurgi eller varifrån kunderna kommer. Det har alltid varit mitt mål att erbjuda trygghet. De ska känna sig väl omhändertagna - och det gör man här i Ockelbo.

För mer information om ELW Estetisk Plastikkirurgi
se http://www.elwkirurgi.se

Om Dr Eya Le Wartie
Dr Eya Le Wartie (tidigare Eija Olsson) studerade medicin vid Åbo Universitet och blev legitimerad läkare i Finland 1988. Hon påbörjade sin allmänkirurgiska specialistutbildning i Finland och slutförde den på kirurgkliniken vid Gävle sjukhus 1994. Hon har även arbetat på Kvinnokliniken vid Länssjukhuset Karleby i Finland 1988 samt vid Gävle sjukhus 1990. Den plastikkirurgiska specialistutbildningen fick hon vid Universitetssjukhusen i Helsingfors, Tammerfors och Uppsala 1996 – 1998. Under tiden i Helsingfors genomgick hon forskarutbildning och disputerade i Helsingfors i ämnet ”Acute arterial thrombosis in microsurgery – clinical and experimental studies” – avhandlingen fick första pris som den bästa kirurgiska avhandlingen 2001.

Under sin tjänstgöring som plastikkirurg och överläkare vid Länssjukhuset Gävle 1999-2005 arbetade Eya med rekonstruktiv plastikkirurgi, speciellt bröstrekonstruktioner efter operation av bröstcancer. Parallellt med detta arbetade hon även vid Kosmetisk Kirurgi i Falköping med estetiska operationer.

År 2003 grundade hon Estetisk Kirurgi i Ockelbo och har arbetat där som ansvarig plastikkirurg sedan dess. Hon har lång erfarenhet inom bröstkirurgi som bröstimplantat, bröstlyft med implantat, bröstlyft och bröstförminskning. Hon har även god erfarenhet inom operationer efter viktminskning, så som bukplastik, med eller utan fettsugning, lårplastik och överarmsplastik samt så kallad Mommy-makeover som ofta innefattar både bröst- och bukplastik. Operationer i ansiktsområdet som ögonlocksplastik och ansiktslyft är ytterligare ett område som hon har god erfarenhet inom.

Dr Eya Le Wartie deltar årligen i internationella och nationella kongresser och kurser för fortsatt utbildning.

Hon har även arbetat som volontär i U-länder: Kanye Hospital, Kanye, Botswana 1996, Universitetssjukhuset KCMC, Moshi, Tanzania 2013 och Kendu Bay Hospital, Kendu Bay, Kenya 2014.

Eya Le Wartie är medlem i:
Svensk Plastikkirurgisk Förening
Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi
Chirurgi Plastici Fenniae
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Eya Le Wartie och ELW Estetisk Plastikkirurgi

Eya Le Wartie och ELW Estetisk Plastikkirurgi

Före och efter bröstkirurgi

Före och efter bröstkirurgi

Eya och den estetiska plastikkirurgin i Ockelbo

Eya och den estetiska plastikkirurgin i Ockelbo

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK