– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Evide Group lanserar hemsidan Elavtaldirekt.se

Publicerad: 26/4, 2021

Evide Group driver ett flertal olika hemsidor som erbjuder informations- och prisjämförelser inom flera marknader. Det senaste tillskottet i familjen är hemsidan Elavtaldirekt.se som ska göra det enklare för konsumenter att välja rätt elavtal.

Evide Group tar steget ut i jämförelsemarknaden av elavtal med lanseringen av https://elavtaldirekt.se  - en marknad som tidigare varit begränsad. Det fanns nämligen bara en statlig och en privat aktör där konsumenter kan jämföra elavtal baserat på de billigaste priser.

 

“Vi tror att dagens konsumenter vill kunna jämföra elavtal utifrån fler faktorer än bara låga priser. Det bästa elavtalet är nämligen inte alltid det med lägst pris. För många konsumenter är det minst lika viktigt att kunna välja ett elavtal som exempelvis erbjuder el från förnyelsebara källor, elavtal med transparenta villkor eller kanske ett elavtal med hög kundnöjdhet. Vi upptäckte att det fattades en jämförelsesajt som ger konsumenter möjlighet för att jämföra elavtal baserat på fler faktorer än låga priser och av den anledning lanserade vi Elavtaldirekt. Med Elavtaldirekt kan du hitta rätt elavtal utifrån dina unika preferenser och behov”, säger Vidar Hwang, VD Evide Group AB.

 

Att välja rätt elavtal är inte alltid enkelt och faktum är att det finns många saker att ta ställning till. Vad som är allra viktigast att ha i åtanke när du jämför olika elavtal varierar från hushåll till hushåll. För många konsumenter är det bästa elavtalet det som har en låg månadskostnad och lågt påslag då detta betyder den lägsta totalkostnaden. Men det gäller också att ha kännedom om att flera elhandlare erbjuder förmånliga rabatter till nya kunder som byter elavtal. Det finns numera också fler producenter på marknaden som erbjuder grön el vilket passar den som vill ha el från förnyelsebara källor.

 

Hos Elavtaldirekt.se finns olika elleverantörer samlade så att konsumenter bland annat kan jämföra elavtal med grön el, hög konsumentnöjdhet, transparenta villkor eller andra förmånliga erbjudanden.

 

Pressansvarig:

Vidar Hwang

VD Evide Group AB

vidar@evide.se

 

 

 

PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK