– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Eurovisionfest med Carolina Norén och Björn Kjellman i P4 lördag 16 maj

Eurovisionfest med Carolina Norén och Björn Kjellman i P4 lördag 16 maj

Eurovisionfest med Carolina Norén och Björn Kjellman i P4 lördag 16 maj

Publicerad: 29/4, 2020

Att Eurovision Song Contest ställs in stoppar inte Sveriges Radios kommentatorer Carolina Norén och Björn Kjellman från att direktsända en egen Eurovisionfest i P4 lördag 16 maj kl. 20.00-00.00, när den egentliga finalen skulle hållits.

Björn Kjellman och Carolina Norén bjuder in till Eurovisionfest i P4 lördag 16 maj kl. 20.00 dit lyssnarna välkomnas att ringa in. Foto: Olivia Norén-Ridung

– Vi vill göra en festlig kväll för alla som sett fram emot Eurovision och tillsammans med lyssnarna göra vår egen Eurovisionfest i P4, säger Carolina Norén, programledare och känd från Svensktoppen.

Det blir en helkväll med mycket lyssnarkontakt men också Norén och Kjellmans personliga analyser av årets låtar, tillbakablickar genom historien, aktuella intervjuer och personliga minnen.

– Vi kommer att grotta ner oss i oförglömliga ögonblick, lyfta bortglömda pärlor och dela med oss av våra personliga minnen under åren som kommentatorer, säger Björn Kjellman, programledare, skådespelare och Eurovisionproffs.

Lyssnarna uppmanas att höra av sig innan programmet med önskemål om låtar eller favoritögonblick inom Eurovisionhistorien. Under kvällen kommer Carolina och Björn även att lotta ut sig själva.

– Något extra roligt måste man bjuda på när det är fest. Vi tänkte att vi har en riktigt svår tävling där vinsten blir att träffa oss och snacka Eurovision och Melodifestival vid ett senare tillfälle, säger Carolina Norén.

Eurovisionspecialen sänds i P4 lördag 16/5 kl. 20.00-00.00.

Vid frågor kontakta:

Carolina Norén, programledare
carolina.noren@sverigesradio.se
070-215 63 05

Susanna Mörner, presskontakt Sveriges Radio
susanna.morner@sverigesradio.se
070-083 97 37

Artikeln är publicerad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK