– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Effectfull nätverksdag på Gokart Event Gävle

Publicerad: 24/5, 2018

Torsdagen den 24 maj så var det full fart hos Gokart Event på Lötängsgatan 6 i Gävle. Då hälsade nämligen affärsnätverket effect plus+ ett 50-tal medlemmar varmt välkomna till den årliga Nätverksdagen.

Det bjöds på både spännande gokartkörning i Sveriges största och längsta gokartbana inomhus och en festlig mångkamp där deltagarna även fick skjuta prick och tävla på zebror i det unika nöjecentret!

Dagen startade med att verksamhetsansvarige Nalle Rydstrand hälsade alla välkomna och tillsammans med övriga samarbetspartners presenterade temat och föredragshållare på årets effect+kryssning som går av stapeln den 12-13 september (se separat artikel på länken nedan). Därefter berättade ägaren Vladimir Pasero om hur han och brodern Gino fick idén om att göra den här enorma upplevelsesatsningen. Den fartfyllda eftermiddagene avslutades med en gemensam middag i form av en kulinarisk grillbuffé i den racinginspirerande festvåningen.

Läs mer om effect plus+ här http://effectmagasinet.se
Läs mer om Gocart Event här http://gokartgavle.se

Läs mer om årets kryssning och tema här:
http://effectmagasinet.se/articles/view/utvecklas-med-digitalisering-arets-tema-pa-effect-kryssningen
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt affärsnätverket effect plus+. 2018 lanserade han tills... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK