– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Dunderbergsgården i Ockelbo till salu

Publicerad: 26/6, 2018

Välkommen på visning av Dunderbergsgården i Ockelbo. Det blir två visningar i anslutning till Ockelbo Marknad som går av stapeln nu i helgen. Mäklarhuset i Gävle utlovar visningar på torsdag kväll samt på lördag den 30 juni.

Dunderbergsgården är en i bygden omtalad gård där bland annat känd som konstnärshem då Leif Formgren bodde och verkade där från 1965 till sin borgång 1998. Därefter bodde hans hustru Susanne "Tussen" Tjernell, tidigare världsmästarinna i styrkelyft, kvar fram till sin för tidiga borgång i april i år. Huset säljs nu av deras gemensamma dotter Jessie Formgren.

– Tilltalas du av klassiska detaljer som stora salonger, höga golvsocklar, stora höga fönster, genuina trägolv, gamla spegeldörrar, högt i tak och tjusiga kakelugnar ? Ta då chansen att utveckla och vårda en härlig Hälsningegård, säger Mikael K. Andersson, ansvarig mäklare på Mäklarhuset i Gävle.

Dunderbergsgården omfattar hela 304 kvm fördelat på 12 rum & kök i två plan - bla 2 stora salonger, matsal, flera allrum, 4 hörnrum som passar utmärkt som sovrum eller dressing room. Gården har såklart ett behov av renovering och uppdatering - men notera att väldigt mycket av ursprunglig detaljer och charm är bevarat.

Visningar
Tor 28 jun 17:30-18:30
Anmälan krävs / Välkommen på visning!
Lör 30 jun 11:00-12:00
Öppen visning / Välkommen på visning - anmäl dig gärna så håller jag dig uppdaterad, hälsar Mikael!
Mobil: 073-078 30 28

För mer information och massor av bilder se länken nedan:
https://www.maklarhuset.se/bostad/sverige/gavleborg/ockelbo/byvagen/349971
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Leif Formgren utanför Dunderbergsgården i Ockelbo

Leif Formgren utanför Dunderbergsgården i Ockelbo

Tussen och Jessie Formgren

Tussen och Jessie Formgren

Jessie, Leif och Tussen Formgren

Jessie, Leif och Tussen Formgren

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK