– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Det är klart Thomas Petersson tar bejublade komedin ”Dubbel Trubbel” till Lisebergsteatern

Publicerad: 15/5, 2018

Årets stora komedi satsning ”Dubbel Trubbel” flyttar i höst in på anrika Lisebergsteatern. Thomas Petersson kommer att ta denna prisvinnande farsklassiker till Göteborg. ”Dubbel Trubbel” får Nypremiär den 5 oktober på Lisebergsteatern i Göteborg och föreställningen spelas fram till den 8 december 2018.

I rollerna på Lisebergsteatern: Thomas Petersson, Birgitta Rydberg, Anna-Karin Palmgren, Martin Rydell och Anna Rydell m.fl.

För mer info se: http://www.2entertain.com Biljetterna släpps den 28 maj kl.10.00 via http://www.showtic.se eller på tfn: 0771-13 43 00.

Alla förberedelserna i fullgång, manus och repetitioner har startat inför sommarteatern. Denna farsklassiker, av franske mästaren Marc Camoletti, får nu nytt liv i händerna på en stjärnspäckad ensemble. Först väntar sommarpremiär den 28 juni på underbara Krusenstiernska Teatern i Kalmar med Thomas Petersson, Johan Petersson, Sussie Eriksson, Anna-Karin Palmgren, Martin Rydell och Anna Rydell. Nypremiären blir det på Lisebergsteatern den 5 oktober med Thomas Petersson, Birgitta Rydberg, Anna-Karin Palmgren, Martin Rydell och Anna Rydell m.fl.

Handlingen:

I en lyxig sommarstuga strax utanför Göteborg har Sven-Erik planerat den perfekta helgen tillsammans med sin älskarinna Birgitta.
Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken. Hans fru Viktoria är på väg till tåget för att spendera helgen med sin mamma, och hans bästa vän Jan-Åke är på väg över för att sova i gästrummet, som ett perfekt alibi. Planen är idiotsäker! Vad skulle möjligtvis kunna gå fel…? Allt, visar det sig! 


Jan-Åke har ingen aning om varför han egentligen är inbjuden, och Sven-Erik har ingen aning om att hans fru och Jan-Åke egentligen är hemliga älskare, så Viktoria väljer plötsligt att stanna hemma. Ännu värre blir det när kocken Birgit av misstag blir förväxlad med älskarinnan Birgitta, medan älskarinnan inte har en aning om hur man lagar mat! Mixa samman alla dessa ingredienser och du får en svindlande soppa…
Nu är det upp till Sven-Erik och Jan-Åke att i hisnande tempo tillsammans trassla sig ur denna snurriga situation, medan förvecklingarna står som spön i backen.


Originalmanus: Marc Camoletti
Regi: Pär Nymark
Producent: Bosse Andersson, 2Entertain
Medproducent: Vicky von der Lancken, Vicky Nöjesproduktion

För mer info se: http://www.krusenstiernskateatern.se
Pressbilder och info se http://www.werecki.com

2ENTERTAIN/VICKY NÖJESPRODUKTION

Rickard Werecki, pressansvarig, tfn:0707178008 pr@werecki.com Werecki promotion company

Fotograf: Tommy Holl
Werecki AB

Publicerat via SvenskPress.se av...

Werecki AB

Promotion byrå som arbetar med digital- och traditionell promotion inom musik, teater, artist, evenemang och nöjen. Kontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Ytterligare info pressbilder,... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK