– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Debut med smittande fartfylld ungdomsfantasy

Publicerad: 17/10, 2019

Svarta Smittan, Sjätte världen - Slaget vid Brinth finns i handeln från den 21 oktober. Det är en ungdomsbok, i kategorin Fantasy, vilken är Jonas Skelterwijks debut som författare.

Skrivandet har alltid varit en stor del av hans arbete. Jonas äger och driver kommunikationsbyrån Exaktvision, som han grundade tillsammans med sin bror 1984.
Hans liv som kommunikatör, konstnär, musiker, filmskapare och textförfattare får nu en ny ådra även som författare.
– Författandet har alltid varit en del av mitt liv, men med handen på hjärtat kunde boken faktisk varit utgiven för några år sedan, säger Jonas. En god vän fick av en händelse tag i Svarta Smittan sa att den var riktigt bra, och nu är vi här. Det är otroligt roligt och så klart mycket spännande!

Handlingen är inte i den värld som vi lärt känna utan heter Xanthopar och innefattar de sju världarna där nu Diger-Maan sprider sin onda makt. Albert bor hos Rigmor i en helt vanlig småstad. Rigmor har förberett Albert på att han en dag måste förstå vem han egentligen är. En Zanzei, den siste som behärskar alla krafterna. Hotet är nära och Albert tar sina tre vänner, Titti, Bella och Ringo till hjälp för att ta sig genom den dolda porten för att stoppa smittan, den svarta smittan som nu står på tröskeln till deras egen värld. Uppdraget blir att förena de som lever i sjätte världen för att samarbeta och att tillsammans göra motstånd och vinna tillbaka sin frihet.

Boken kommer att finnas tillgänglig i bokhandeln, men även på förlagets hemsida där det även framgår att boken har ett annat syfte.
– Jag vill inte bli för pretentiös, men kan boken inspirera unga att ta tag i sina drömmar och våga bryta mönster så skulle jag kunnat dö nöjd, skrattar Jonas och understryker att det är läsupplevelsen som är det viktigaste, men flikar även in;
– Alla kan! Gör något bra, så händer något bra – det är en garanti!

Det finns fler planerade böcker. Svarta Smittans olika världar kommer att få minst en uppföljare.
– Det här är otroligt inspirerande och den andra boken i serien kommer till våren och den handlar om den femte världen, säger Jonas lite kryptiskt.
Det ligger även en kallhamrad deckare med i planeringen med i den kreativa debutantens kalender.
– Somnar jag inte framför TV´n så kanske den boken hittar ut i hyllorna redan till jul, hälsar Jonas .

Release och i handeln 21/10 2019
Finns som Inbunden bok samt E-bok
Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, CDON, Bokon, m.fl.
Går även att låna boken på ett av Sveriges bibliotek.

Kontakt:
Linnea Skelterwijk
072-7440512
info@exaktforlag.se

För mer information se förlagets hemsida Exakt Förlag
http://www.exaktforlag.se
eller kontakta bokförlaget på info@exaktforlag.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK