– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Niklas Dahl, Cuebid Väst AB.

Niklas Dahl, Cuebid Väst AB.

Cuebid godkända för Kammarkollegiets ramavtal för Server och Lagring

Publicerad: 5/4

Cuebid Väst AB har klarat alla krav från en omfattande upphandling för stat och kommun och får förtroende att leverera lösningar för Server och Lagring på Kammarkollegiets 4-åriga avtal.

– Jag är stolt över att vi på Cuebid Väst AB tillsammans med våra medarbetare fått förtroende från Kammarkollegiet att bli en avtalspart avseende Server och Lagring, säger Niklas Dahl, Cuebid Väst AB. Vi tecknar nu ett nationellt, 4-årigt avtal som skapar möjligheter för kunder inom offentlig sektor att få enkel tillgång till landets bästa kompetenser avseende Datacenter.

Våra medarbetare har arbetat hårt med att vässa vårt tjänsteerbjudande inom Server och Lagring och vi har nu flera starka lösningar som kompletteras med en leveransmodell som uppskattas av våra befintliga kunder. Det är glädjande att ännu fler nu får möjligheten att ta del av detta.

Vi är redo att göra skillnad för alla nya kunder och jag och vårt starka team står beredda att ta emot nya kontaktförfrågningar eller varför inte affärer med en gång!

Cuebid Väst AB grundades 2018 och har växt till en väletablerad aktör inom cybersäkerhet, datacenter och nätverkstjänster som kompletteras med 24/7 helpdesk-och supporttjänster, kompetensledande konsulter, IT-utbildningar och ett starkt sälj- och marknadsteam.

För mer information ta kontakt med Niklas Dahl, 0703-650265, niklas.dahl@cuebid.se

Länk till landningssida https://cuebid.se/cuebid-godkanda-for-kammarkollegiets-ramavtal-for-datacenter-server-och-lagring/

 

Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK