– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Corploan Media AB gör storsatsning på informativ sajt inom finansiering

Publicerad: 25/5, 2020

Corploan Media AB lanserar nu ytterligare en sajt på svenska marknaden - Företagsfinanser.se

Grundidén bakom det nya bolaget Företagsfinanser.se, är att vara en hjälp åt företagare så att de på ett enkelt och tryggt sätt ska kunna hitta bra information kring företagslån. Sajten innehåller allt man kan tänkas behöva veta för att kunna fatta ett välgrundat beslut gällande företagets finansiering. Här finns också olika steg-för-steg guider som hjälper företagare att få koll på varje steg inför ansökan om ett företagslån.

”Företagsfinanser.se är tänkt att vara den samlingsplats för information
vi själva länge saknat på den svenska marknaden. På vår webbplats hittar du som företagare lättillgänglig och pålitlig information kring företagslån, information om räntor, varför du ska jämföra lån, och hur du bör tänka om investeringar”, säger pressansvarig på Corploan Media AB.

Alla företag kommer förr eller senare stå inför olika situationer när de behöver mer kapital. Det kan till exempel handla om att det uppstår oväntade situationer med likviditeten. Det kan också handla om att du önskar utveckla företaget och skapa möjligheter till bättre framtida omsättningar.

Bra att jämföra olika företagslån
När du så behöver kapital till ditt bolag kan ett bra alternativ vara att titta på ett företagslån. Detta är nämligen ett sätt där du ökar verksamhetens likviditet utan att behöva minska på aktieinnehavet. Det är dock väldigt viktigt att inte välja det första lånet man hittar, utan det finns många grunder till varför det är bra att jämföra olika företagslån. Ett företagslån kan också se otroligt olika ut, det kan röra sig om mindre lånebelopp upp till flera miljoner kronor.

http://företagsfinanser.se har tagit fram pålitliga och bra långivare på sajten så att du själv kan jämföra företagslån och välja det låneerbjudande som passar din verksamhet bäst.


Pressansvarig:
Corploan Media AB

Kontaktuppgifter:
Anndala Ehrstedt
anndala@corploanmedia.se
PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK