– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Com7 nya medlemmar i affärsnätverket effect+plus

Publicerad: 14/2, 2018

– Vi är mycket stolta och glada över att få Com7 som nya medlemmar i effect plus+, säger Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+ i Gävle.

– Jag var med och grundade Com7 för åtta år sedan och är en av fyra delägare. Vi är idag cirka 40 anställda på våra två bolag Com7 och Callisto Mobil. På våra tre kontor som ligger i Sundsvall, Solna och Göteborg omsätter vi drygt 80 miljoner. För egen del utgår jag från mitt hemmakontor i Gammelbyn, Gävle sedan tre år tillbaka. För att bredda mitt sociala nät och affärsnät i Gävle med omnejd har vi valt att gå med n effect+ och jag ser fram emot att träffa er företagare framöver, säger Fredrik Eriksson.

Com7/Callisto Mobil är medlemmar i kedjan Ringup och jobbar ständigt med att hitta den bästa lösningen för våra kunder när det kommer till svarsservice, mobiltelefoni, växlar, IT-lösningar och övriga kommunikationslösningar med en bred produktportfölj och erfarenhet.

Vi är en samarbetspartner till alla de fyra stora operatörerna inom mobiltelefoni - Telia, Telenor, Tele 2 & TRE och är en fristående återförsäljare i RingUp-kedjan <http://www.ringup.se/> som är Sveriges äldsta återförsäljare och har funnits sedan 1989.

Den bästa lösningen kan vara allt från pris till användarvänlighet, funktioner m.m. och då vi sitter med alla operatörer så kan vi således förhandla och bistå er till den bästa och förmånligaste lösningen.

Gå gärna in och se filmen som vi gjort med Mackmyra whiskey. De ringer med vår operatörsneutrala växel Ringupme och använder sig av vår svarsservice.
Mackmyra Whiskey https://www.youtube.com/watch?v=ceX_v8UYzkY

På effect+dagen kommer jag ha ett erbjudande till er. Testa vår svarsservice helt utan kostnad en månad.

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se
effect plus+

Publicerat via SvenskPress.se av...

effect plus+

effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshops samt resor kombinerade med gemensamt arbete bildar gr... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK