– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Caravan & Marine firade 55 år med öppet hus

Publicerad: 2/12, 2018

Caravan & Marine firade 55 år med öppet hus lördagen den 1 december. Campingintresserade besökare från både när och fjärran vällde in under dagen när det bjöds på tårta och massor av erbjudanden på både husvagnar och husbilar med tillbehör.

– Klart att det känns lite speciellt en sådan här dag, berättar Janne Lewrén, försäljningschef vars pappa Bengt startade bolaget 1963. Vi började åka husvagn redan 1961 och man kan lugnt säga att det inte var samma komfort då som nu. När vi var uppe i fjällen och det var 10 grader kallt så låg jag inrullad i filtar. Det eldades med fotogen för värmen och hade jag näsan för nära väggen så kunde den förfrysa. Men är det härliga minnen och har man en gång börjat campa så varken vill eller kan man sluta. Förmodligen bara ställa lite högre krav på komforten med åren.

– Det blev en riktig toppenhelg, summerar Annelie Holm Eklöv, platschef och delägare sedan 2016. Helt fantastisk att så många kunder kom till oss en lördag i december. Jag är helt lyrisk. Vi bjöd alla trevliga kunder, cirka 400 stycken på tårta och dom uppskattade även att våra leverantörer var på plats.

Annelie arbetar med allt från försäljning till personal, butik och det administrativa och arbetade tidigare med personbilsförsäljning och förklarar att det skiljer sig en hel del.
– En bil är ofta ett måste medan husvagn och husbil är en investering i fritid. Ett köp för lyckliga, härliga och lediga dagar, vilket ger en annan känsla i affären.

Besökarna erbjöds bra erbjudande på demofordon och på kvarvarande husvagnar och husbilar av tidigare årsmodell. Dessutom presenterades flera nyheter i 2019 års stora modellprogram.

För mer information se: http://www.caravanmarine.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt affärsnätverket effect plus+. 2018 lanserade han tills... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK