– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Capio firar 20 år i Gävle med jubileumsvecka

Publicerad: 18/3, 2020

Capio är idag ett av Sveriges största vårdbolag med över hundra hälsocentraler. I Gävle har man tre stycken hälsocentraler belägna i Brynäs, Bomhus och på Södertull i Gävle. Sista veckan i maj så bjuder man in allmänheten och firar att man funnits i Gävle i 20 år.

Alla tre hälsocentralerna har en varsin temadag där man visar upp sig lite extra och vad man kan erbjuda på just sin hälsocentral. Eller rättare sagt din hälsocentral om du väljer att lista dig på någon av de här centralerna.
– Vi arbetar på uppdrag av Region Gävleborg och är mycket stolta och glada över att nu tillsammans ha cirka 26.000 listade patienter här i Gävle, berättar verksamhetschefen Bengt-Olof Staffas. Vi har välutbildad, kunnig och engagerad personal och anstränger oss verkligen för att ligga i framkant när det gäller modern medicin och tekniska lösningar. Naturligtvis i kombination med ett proffsigt och personligt bemötande som gör oss till ett alternativ för de som vill komma i kontakt med den primära vården.

Tisdag till torsdag så erbjuds på ett flertal aktiviteter och man visar upp olika sidor av vad en modern hälsocentral kan erbjuda.
– Vi kommer under tisdagen att visa och berätta om både fysisk och psykisk hälsa, berättar Birgitta Molinder Kjerstensson, verksamhetschef på Capio Brynäs Hälsocentral. Hos våra fysioterapeuter kommer man att få prova på både balans och greppstyrka. Sedan ger vi tips och råd om sömn och stress och vad kan man göra själv för att må bra.

På onsdagen så har hälsocentralen i Bomhus erbjudande på TBE-vaccin och visar även hur man utför hjärt- och lungräddning.
– Sedan har vi fråga doktorn om antibiotika och allergi. Dessutom kan alla barn komma på Nalle-mottagning och få sitt mjukisdjur eller docka undersökt och få tips och råd av en riktig sjuksköterska, berättar verksamhetschef Lena Selinder.

På torsdagen så bjuder Capio Gävle på balans- och styrketräning samt att specialutbildade läkare berättar om vilket vaccin som kan behöva vid resor samt att man kan få prova på medicinsk yoga.
– Vi avrundar veckan med att vi håller en gemensam jubileumsträff med fika hos oss efter lunch på fredagen här på Södertull, hälsar Bengt-Olof Staffas. Vi kommer att ha representanter för ledningen på plats och berätta om hur vi ser på sjukvården historiskt och i framtiden. Dessutom kommer vi att bjuda in politiker och representanter från regionen och ser fram emot en konstruktiv dialog om framidens sjukvård.


För mer information se:
http://www.capio.se/gavle


Bildtext: Medarbetare från vänster
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Joe Formgren är kommunikationsstrateg och marknadsförare. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Reklam AB samt affärsnätverket effect plus+. 2018 lanserade han tills... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK