– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

BYGG.se lanserar ett smartare sätt att hitta rätt hus bland Sveriges alla hustillverkare

Publicerad: 26/5, 2020

En ny söktjänst från BYGG.se gör det lättare att hitta rätt bland tusentals husmodeller vid planer på att bygga nytt. Söktjänsten innebär ett snabbare sätt för kunder att finna rätt hustillverkare och erbjuder även byggföretag och tillverkare möjligheter att indexera sina produkter och tjänster.

BYGG.se satsar på att bli den främsta söktjänsten för den som är i behov av byggföretag, hustillverkare eller tillverkare av inredning till bland annat kök och badrum. Efter ett ägarbyte lanserades den första versionen av nya BYGG.se i slutet av april i år, med flera intressanta uppdateringar som väntar runt hörnet.

Redan idag kan man på sidan söka bland över 2700 husmodeller, som villor, attefallshus, garage och fritidshus, där besökaren med hjälp av smarta sökfilter snabbt kan sortera fram ett hus av passande storlek, stil, planlösning och funktion. Se här: https://bygg.se/husmodeller/


- Vi kommer under 2020 utveckla våra söktjänster för att köpare, tillverkare och leverantörer på ett enklare och snabbare sätt ska kunna finna varandra. Vi har intentionen att bli den mest värdefulla jämförelsetjänsten inom bygg och inredning, med en inriktning mot kunder som önskar en tekniskt smart lösning för att snabbare komma i kontakt med passande företag, säger Anders Lindsborg, grundare och VD.

- Tanken är att skapa en portal där vi samlar allt man kan behöva både som erfaren i branschen och total nybörjare, då att anta ett projekt som att bygga nytt hus annars lätt kan kännas övermäktigt och tidskrävande. Vi vill göra det enklare för alla att bygga om och bygga nytt.

Förutom att vara en söktjänst för hus och hustillverkare listar https://bygg.se/
även byggföretag och leverantörer av inredning och byggvaror i hela landet, samlar tips och skapar guider för att underlätta byggprocesser samt inköp av material och nyckelfärdiga konstruktioner.

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Lindsborg, grundare och VD, tel 073 438 18 16, anders@bygg.se
PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK