– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Brynäs IF startar kampanjen Världsförälder till förmån för UNICEF

Publicerad: 24/4, 2018

Nu startar Brynäs IF en kampanj där Brynäsare från hela Sverige välkomnas engagera sig som världsföräldrar genom Brynäs IFs samarbete med UNICEF.
Som världens första hockeyklubb har Brynäs IF ett långsiktigt samarbetsavtal med världens ledande barnrättsorganisation UNICEF. Den gemensamma utgångspunkten för samarbetet är att arbeta för alla barns rättigheter och att bidra till att barnkonventionen efterlevs. Tillsammans arbetar vi för barn både lokalt genom Brynäs IFs sociala verksamhet En bra start men också i hela världen.

Brynäs IF har nu påbörjat arbetet med att förstärka och förstora samarbetet med UNICEF, och kampanjen för Världsföräldrar är startskottet. Spelare från Brynäs IF är världsföräldrar genom UNICEF och nu utmanar spelarna och Brynäs IF dig som Brynäsare att också ta ställning för utsatta barn genom att bli världsförälder.

- Tillsammans är vi flera hundratusen Brynäsare i hela Sverige, låt oss visa vår styrka och samlas för att tillsammans hjälpa utsatta barn runt om i Sverige och i hela världen. Jag är världsförälder och nu uppmanar vi både fans och partnerföretag att sluta samman och ta kampen för alla barns rättigheter säger Johan Cahling, direktör för hållbarhet och varumärkesutveckling Brynäs IF.

-Jag är världsförälder, jag hoppas att alla Brynäsare som har möjlighet går med. Vi spelar för barnen och vi gör det här för barnen, berättar Johan Alcén, spelare i Brynäs IF.

-För mig var det självklart att bli världsförälder, för en ynka hundring kan jag vara med och påverka vardagen och framtiden för utsatta barn i hela världen, säger Caroline Markström spelare i Brynäs IF.

Som Världsförälder stöttar du UNICEFs arbete för utsatta barn runt om i världen genom autogiro varje månad. UNICEF fördelar hjälpen efter behov och dina pengar går till barn över hela världen. De barn som är mest utsatta får hjälp först. Som Världsförälder är du med och kämpar vid barnens sida varje dag, året runt. Tack vare att du ger regelbundet kan UNICEF planera långsiktigt för framtiden och skapa varaktiga förändringar för barnen.

Som världsförälder ger du pengar varje månad och är med i kampen för skapa en bättre värld för alla barn, både på lång sikt och i katastrofer.

Läs mer om kampanjen här:
http://enbrastart.brynas.se/en-bra-start/bli-varldsforalder-med-brynas-if

Kontaktperson
Johan Cahling
Direktör för hållbarhet och varumärkesutveckling
004670-2699927
johan.cahling@brynas.se
Presstjänst

Publicerat via SvenskPress.se av...

Presstjänst

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdateringar till att vi formulerar, publicerar och distribuerar... Läs mer

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK