– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Boxflow storsatsar med nybygge på 23 000 m2

Publicerad: 29/6, 2020

Boxflow har planerat ett nybygge med full automatisering - tillträde Q2 2021

Boxflow fortsätter att växa vidare och tar nu klivet mot ett nybygge med automatiserad logistiklösning. Boxflow grundades under 2018 och har hunnit med en hel del sedan start skottet. Boxflowhar ett fullkomligt erbjudande för verksamheter under förändring. För närvarande har de två lager med en sammanlagd lageryta på 12 000 kvm, ett i Halmstad och det andra i Hässleholm. Med det senaste tillskottet väntas de drifta över hela 35 000 kvm. 

Boxflow.nu brukar beskrivas som en snabbt växande aktör inom tredjepartslogistik, som även är verksamma inom bemanning och Logistics Consulting. Idag har verksamheten över 100 anställda, varav drygt 80 personer arbetar inom bemanning, och 20 personer inom tredjepartslogistik. 

“Det här är ett väldigt stort steg för oss och det är helt fantastiskt att vi får göra den här storsatsningen. Beslutet om nybygget blev ett par månader uppskjutet på grund av Covid-19, men vi lät inte detta bli ett större hinder än så. Nu gasar vi på för fullt igen och håller på att fylla upp med de sista kunduppdragen. För närvarande har vi lyckats fylla upp lagret med över 50 procent kunduppdrag vilket är otroligt betryggande”, säger Oscar Andersson, VD och medgrundare till Boxflow. 

Boxflow tror också fullt på att framtidens lagerhantering är automatiserad och det märks tydligt i sättet hur de arbetar. De hjälper sina kunder med att inse när det rätt tid att sätta igång med automatisering, hur automatiseringen ska gå till, och i vilken omfattning. Då alla verksamheter är olika så går det inte ge strategi som passar alla. Boxflow går alltid in hundraprocentigt i varje uppdrag för att förstå kundens verksamhet och lägger stor vikt vid att göra en logstikanalys som ett första steg, eftersom detta bidrar till att kunden bland annat får bättre insikter om när automatisering bör göras samt hur deras besparingspotential ser ut. 

 

 Pressansvarig

Oscar Andersson, VD Boxflow

Tel: 0708 – 79 03 31

Mail: oscar@boxflow.nu

PR Direkt

Publicerat via SvenskPress.se av...

PR Direkt

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK