– Vi hjälper till att skriva era nyheter och skicka ut pressrelaser.

Start

– Vi hjälper er att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser.

Bäddsoffan -en skön funkis.

Bäddsoffan -en skön funkis.

Bäddsoffan -en skön funkis

Publicerad: 27/1, 2021

Soffa och säng i ett? Ja, ett sådant alternativ finns och anses vara väldigt populär bland alla som bor i mindre utrymmen. Bäddsoffan är vår tids skönaste funkis, en möbel som överraskar med sin anpassningsförmåga och användarvänlighet.

Den sparar inte bara plats utan den kan gott fungera som sängens högkvalitativa ersättare. https://www.battrenatter.se/baddsoffa.html är bara en av sajterna som ger dig som konsumentmassor med olika förslag när det kommer till bäddsoffor.

Vad bör du tänka på innan ett köp berättar vi under nästa rubrik, så stanna gärna kvar.

 

Tyget är viktigt för bäddsoffan

Oavsett vilken typ av soffa som ska handlas är det faktiskt tyget som du bör tänka på.

Bra tyg kostar pengar och gör att priset för den färdiga produkten ökar, något som oftast leder till att en del tillverkare faktiskt sparar på tyget.

För att vara på den säkra sidan bör du därför alltid kontrollera att du köper en soffa i slittåligt tyg.

Här kommer några rekommendationer. Sofftyger ska ha minst 15.000Md. Enligt svensk reklamationsrätt bör dem dock vara mellan 20- och 40.000Md så det gäller lite högre värden. Tyger som inte håller måtten blir utnötta och behöver få ett ombyte. Innan inköp ska du därför se till att tyget håller måttet.

Hur ska du använda bäddsoffan?

Bäddsoffor som namnet självt antyder kan användas både som soffa och säng.

En soffa som även ska fungera som ens permanenta säng bör uppfylla helt andra krav än en soffa som är avsedd för någon udda gäst (som bara besöker en sporadiskt).

En del bäddsoffor har skumgummi i bädden som är mjukt och känns skönt. Dock passar den inte om soffan ska användas som säng varje natt. Experter rekommenderar att sådana typer av bäddsoffor har resår i madrassen. En futonsoffa är ett sämre val. Om du känner dig vilsen är det alltid bäst att fråga expediten, om du är en fysisk affär eller kontakta kundtjänst om du handlar på nätet.

Se alla nyheter »

Anmäl dig till nyhetsbrevet och bli uppdaterad om det senaste från
Svensk Presstjänst

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK